Ledkové sufitky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
peeeetr
Aktivista
Odpovědi: 0

Ledkové sufitky

Příspěvek od peeeetr »

Ahoj, koupil jsem ledkové sufitky do osvětlení na SPZ, nevím proč ale po čase mi začali problikávat, jedna dokonce přestala svítit úplně ale klasická žárovka tam svítí v pohodě.. Nevíte jestli to může být těma žárovkama nebo jsou různý druhy který se tam používají. Díky Petr :)
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

auto v podpisu :)
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
burek
Přispěvovatel

Příspěvek od burek »

na octaviaclbu kontaktuj uzivatele doli. Prodava pparadni ledovatky,sviti luxusne a hlavne ti nebudou poblikavat....
Seat Altea XL BLS , turbo BMM+jednohmota HDS 57 by huml
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

takže myslíš že na 100pro je problém v těch žárovkách? jinak díky
Leon/kissiakos
Aktivista

Příspěvek od Leon/kissiakos »

jednoducho dosvietili.. voli to isto nejake smejdy ..kup poriadne a mas pokoj.urcite je chyba v nich.. ja som uz menil asi 3x a nakoniec som sa na to vykaslal.. dal som tam ziarovku a mam pokoj... (noteeth)
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
Eagle
Nováček

Příspěvek od Eagle »

Mám tu samou negativní zkušenost, řekl bych že LED žárovky nesnášejí kolísání napětí v autě....
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

A kdepak se ty "kvalitní" shánějí? Pokud to nevyrábí někdo známej doma, tak to beztak koupí v Číně a akorát mu platíte provizi. :!: Jsou to všechno stejný šmejdy, maximálně luxusně zabalený.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

ano ano,krasne napsany :D
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

nogis píše:A kdepak se ty "kvalitní" shánějí? Pokud to nevyrábí někdo známej doma, tak to beztak koupí v Číně a akorát mu platíte provizi. :!: Jsou to všechno stejný šmejdy, maximálně luxusně zabalený.

:D tak asi se na to fakt vyseru a koupim klasický žárovky než dávat 3kila za sufitky, který stejně časem odejdou. Díky za názory pánové :)
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Už je to nějaký pátek co jsem byl v Brně u Bůčka kupovat Led diody a ptal jsem se ho proč u něj některý ledky stojí 40,- kč když v GM je mají za pár kaček . Na to mi odpověděl že on kupuje pouze kvalitní japonský a né levný z číny jako prodávaji oni. No a něco na tom bude protože ledky od něj mi stále svítí, ale ty z GM jsem montoval do budíků v autě a odcházely jak na běžícím páse. Nejdřív začali blikat a pak už se nerozsvítily vůbec. Odpor byl spočítaný dobře dokonce s velkou rezervou.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
PAIA
Přispěvovatel

re

Příspěvek od PAIA »

mám je pocelim autě jak venek tak interier,ze začátku odcházely v jednom kuse ale už sem to vychytal a rok nic,většinou nevydržej ty powerledky hodně se hřejou až se to vevnitř rozteče.ted sem spokojenej svítí to luxusně a vydrží :)
bejvalo :vw bora variant highline 1.9tdi 85kw
vw multivan t5 2.5tdi+chip 15%
nyní vw sharan 1.9tdi 96kw+chip 20%
burek
Přispěvovatel

Příspěvek od burek »

od doliho sem bral ledky sobe a kamaradum,je to rok a ctvrt zpet vsechny svitii? Provize neprovize,je to ozkouseno a ma je spousta lidi od neej... Nerikam ze zadna se nespali ale me se nic takoveho nestalo... Ale staly 800 na cely auto i s interierem a kufrem myslim....
Seat Altea XL BLS , turbo BMM+jednohmota HDS 57 by huml
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“