Ledkové sufitky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ledkové sufitky
Ahoj, koupil jsem ledkové sufitky do osvětlení na SPZ, nevím proč ale po čase mi začali problikávat, jedna dokonce přestala svítit úplně ale klasická žárovka tam svítí v pohodě.. Nevíte jestli to může být těma žárovkama nebo jsou různý druhy který se tam používají. Díky Petr 

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt

- Leon/kissiakos
- Aktivista
jednoducho dosvietili.. voli to isto nejake smejdy ..kup poriadne a mas pokoj.urcite je chyba v nich.. ja som uz menil asi 3x a nakoniec som sa na to vykaslal.. dal som tam ziarovku a mam pokoj... 

Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
nogis píše:A kdepak se ty "kvalitní" shánějí? Pokud to nevyrábí někdo známej doma, tak to beztak koupí v Číně a akorát mu platíte provizi.Jsou to všechno stejný šmejdy, maximálně luxusně zabalený.

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno

Už je to nějaký pátek co jsem byl v Brně u Bůčka kupovat Led diody a ptal jsem se ho proč u něj některý ledky stojí 40,- kč když v GM je mají za pár kaček . Na to mi odpověděl že on kupuje pouze kvalitní japonský a né levný z číny jako prodávaji oni. No a něco na tom bude protože ledky od něj mi stále svítí, ale ty z GM jsem montoval do budíků v autě a odcházely jak na běžícím páse. Nejdřív začali blikat a pak už se nerozsvítily vůbec. Odpor byl spočítaný dobře dokonce s velkou rezervou.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
mám je pocelim autě jak venek tak interier,ze začátku odcházely v jednom kuse ale už sem to vychytal a rok nic,většinou nevydržej ty powerledky hodně se hřejou až se to vevnitř rozteče.ted sem spokojenej svítí to luxusně a vydrží 

bejvalo :vw bora variant highline 1.9tdi 85kw
vw multivan t5 2.5tdi+chip 15%
nyní vw sharan 1.9tdi 96kw+chip 20%
vw multivan t5 2.5tdi+chip 15%
nyní vw sharan 1.9tdi 96kw+chip 20%
od doliho sem bral ledky sobe a kamaradum,je to rok a ctvrt zpet vsechny svitii? Provize neprovize,je to ozkouseno a ma je spousta lidi od neej... Nerikam ze zadna se nespali ale me se nic takoveho nestalo... Ale staly 800 na cely auto i s interierem a kufrem myslim....
Seat Altea XL BLS , turbo BMM+jednohmota HDS 57 by huml