nema niekto nejaky postup,help,na nakonfigurovanie tohoto?
pytam sa preto lebo nemam s tymiti vozmi skusemost,a urobit to treba

dik za nejake info
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ten snimac by mal fungovat tak ze ked je viko mimo dava 0ohm,,a ked je tam viko tak nekonacno??lebo v mojom pripade ked je zavrete na na konektore dole ked to meram tak to ma 50ohm...pett píše:Jo častý problém ,odchází magnetický snímač na uzávěru nádže,je to poznat na měřenejch hodnotách v jednotce aditivování.
Odstranit závady,dolít aditiva,dělat celkový reset systému a je šance že se té hlášky zbavíš.
Osobně už tyhle staré káry řeším nejraději FAP Off ,nejjednoduší a leckdy i nejlevnější
PP2000dav55 píše:taky me to zajima, na jake diagnostice jsi to mel? nevim jestli je dobre doplnovat to aditivum jen trochu. jinac by to melo mit nejake pocitadlo plnych nadrzi a dotom to prida aditivum, pokud se tankuje malo, tak se to priblbne a potom se to musi nejak zozchodit, kdysi jsem to resil, ale nakonec jsem zjistil, ze je to vykuchany a predelany soft.
Už jsem to dlouho nedělal, ale tuším že se to resetuje hned na začátku pod "náhradní díly" nebo tak nějak. Je to v PP2000 hned ze začátku a taky tam máš přesně popsaný postup při dolití aditiva.waffen píše:pise to co je na obrazkupavel9270 píše:Čo ti teraz vlastne píše PP2000- minimálna hladina aditíva?