Moderátoři: šulda, Moderátoři
ta moznost je tam vzdy nie? je tam dole v rohu a vzdy je zobrazena..ale diks som spokojny ze nemam co posratmaniacdewil píše:.Takže pro midnight-man pokud se ti zobrazí možnost změnit km tak to mužeš bez obav provest,pokud ne platí co jsem psal vyše.Dost jsem si s ním hral a myslím že polovina roku 00 je moc ja bych viděl maximum tak do dubna 99.Tak snad už jsem o tomto programku napsal vše co bylo třeba
00 asi nepůjde ...dneska jsem to zkusil a navazuje spojení ale stále je tam 0% bez načítání......jenom to vypíše spojení - nějaké dlouhé číslo - VDO myslím 22 a to je vše jinak login mi dole nenaskočí - vlastně nic tam nenaskočí.......škoda......teď abych si to nechal vyčíst za 800.....maniacdewil píše:tento program funguje s obyčejnym kabelem s k-l -- COM ! Nepotřebuje žadny dongle ( HW-ochrana proti kopírovaní-šváb se seriovym číslem v kabelu-tomikaaa),bohužel nechodí s ŽÁDNÝM převodníkem na USB ,protože USB neumí nastavit požadovanou rychlost( Vagus to zde na foru vysvětloval,ma-li někdo zajem tak musí hledat).Program není na cely koncern pouze na určity typ paměti a pokud se v určitych budíkach nenaleza muže sice komunikovat ale nezobrazí PIN,KM atd.Vlastně to funguje jako vyčítač eeprom a pokud je to ta spravna pamět zobrazí i potřebné udaje jinak si musí dotyčny udaje nalezt ve vypisu sam a sam je ručně změnit (u těchto starších typu to není zas až takovy problem).Takže pro midnight-man pokud se ti zobrazí možnost změnit km tak to mužeš bez obav provest
,pokud ne platí co jsem psal vyše.Dost jsem si s ním hral a myslím že polovina roku 00 je moc ja bych viděl maximum tak do dubna 99.Tak snad už jsem o tomto programku napsal vše co bylo třeba
Jestli ti jde o PIN a míváš cestu do Prahy, tak se ozvi, načtu ti to.romanx píše:
00 asi nepůjde ...dneska jsem to zkusil a navazuje spojení ale stále je tam 0% bez načítání......jenom to vypíše spojení - nějaké dlouhé číslo - VDO myslím 22 a to je vše jinak login mi dole nenaskočí - vlastně nic tam nenaskočí.......škoda......teď abych si to nechal vyčíst za 800.....