seřízení spotřeby maxidotu A4

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
stouracvok
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

seřízení spotřeby maxidotu A4

Příspěvek od stouracvok »

Zdarvím, po výměně trysek mi maxidot ukazuje spotřebu 3,7 reálná je kolem 5,5 potreboval bych vědět na jaké adrese v eepromu budiků je konstanta ukazatele spotřeby? děkuji za radu p.s. je to rok 98 necanove budiky.
Audi A4 Quattro 6Q AFN, 12mm, PP 764 stage II, 1hmt 240mm, přední brzdy 320x30mm zadní 256x22mm, podvozek S4.
zaho
Přispěvovatel

Příspěvek od zaho »

Neviem ci to na tvojich budikok bude fungovat, ale skus VAGom v budikoch, prisposobenie a tam kanal 3, tieto hodnoty sa daju menit od 85 po 125% vzdy po 5tich percentach. Tu je regulacia ukazatela spotreby paliva.
stouracvok
Přispěvovatel

zaho píše:Neviem ci to na tvojich budikok bude fungovat, ale skus VAGom v budikoch, prisposobenie a tam kanal 3, tieto hodnoty sa daju menit od 85 po 125% vzdy po 5tich percentach. Tu je regulacia ukazatela spotreby paliva.
toto vim že jde ale potrebuju pridat asi 150% takze musim primo v eeprom, techniku mám, ale nemuzu to najít :-(
Audi A4 Quattro 6Q AFN, 12mm, PP 764 stage II, 1hmt 240mm, přední brzdy 320x30mm zadní 256x22mm, podvozek S4.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

no a schválně, jak hledáš, když tvrdíš, že to nemůžeš najít?
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
stouracvok
Přispěvovatel

HanZ píše:no a schválně, jak hledáš, když tvrdíš, že to nemůžeš najít?
mam vagcommander a ten mi automaticky nepřečte celou eeprom ale jen část, takže zbytek musím zadat rucne adresu a přečte mi to jednu adresu takže změnim vagem nastaveni na 85% prectu ručně třeba 50 adres překopiruju každou adresu do txt souboru... zmenim vagem nastaveni na 115% a znovu to prectu ulozim a porovnam kde je zmena..... bohuzel po cca 3hodinach jsem to vzdal a radsi sem napsal sem :-) plus teda mi došlo že ta konstanta může být jinde než kde je nastavování vagem :-(.... pokud to někdo nechce zveřejnit na forum klidně mi to stačí do SZ.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

hele, proč tak složitě? Zapni budík, vypni, přečti programátorem, zapni,vypni, přečti programátorem. A máš adresy, které se mění provozně. Zapni, změň vagem, vypni, přečti, udělaj to 2x a máš přesnou adresu toho, co hledáš.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“