nejde povolit žhavič,fabia tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nejde povolit žhavič,fabia tdi
zdarec chlapíci, mam problém, vím že mam žhavič ko ale nejde mi povolit, bojím se abych ho tam nezarval.mam fabii tdi pd motor atd.nevíte čím tomu pomoct ven ? bojím bojím abych nedělal hlavu potom ... va krajní povolit jdou a dva vnitřní žhaviče jsou na krev dotaženy.
dekuji za každou radu .
-
senioring1
- Přispěvovatel
-
slovacek.milos
- Aktivista
taky jsem dnes jednu doloval zakapávat ohřát motor povolit utáhnout povolit utáhnout až mu teplo a rázy při vstřiku pomůžou ven...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
http://www.driveservis.sk/product/detai ... v-5-dielov
ci s tym pojde zhavic to neviem. A treba ohrievat hlavu, nie zhavic.
ci s tym pojde zhavic to neviem. A treba ohrievat hlavu, nie zhavic.
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
-
slovacek.milos
- Aktivista
máme odskoušeno http://www.zalomeny-zhavic.sk/DINO007 píše:tak jsem poklepával,zahříval motor,prokapával, nahříval švajcem, a nakonec jsme žhavič stejně urvalipak sem navarovaly a ta ludra se nehnul ani o milimetr.
takže jsme to nechaly zatím tak .... má někdo nějaké řešení? aby nemusela jít hlava dolů........kdo to umí odvrtat na voze at se ozve ..
včera jsem jednu doloval a poškodil se závit v hlavě...hliník natlačený v závitech svíčky,tak jsem vzal závitořez,dlouhý nástavec a závit v hlavě přeříznul znova....docela se to povedlo,tak jsem tam dal novou svíčku,před tím závit postříkal wédéčkem a naštěstí šla dotočit na konec a dotáhnout...drží a funguje,tak doufám,že už ji nikdy nebudu muset vyndavat...neměl jsem po ruce jinou značku,než champion - snad to vydrží...
Naposledy upravil(a) OťasTDi dne 05 úno 2012, 19:07, celkem upraveno 1 x.
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
- jardas cuprak
- Přispěvovatel