ČKP po několika letech
Moderátoři: šulda, Moderátoři
protoze sem to v ten den koupil a na miste jsme sepisovali smlouvu. a vlastnikem se stvas v tu chvili co podepises smlouvu. nemam ji, protoze sem cekal,ze ti suraci zasrani se mi dkyztak ozvou do dvou let a ne za 4 roky s tim,ze ja jim neco dluzim. kdybych si mel nechavat od sveho uctenky a smouvy cely zivot, tak an to musim mit mistnost
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
Ja delam to, ze vsechny smlouvy scanuju a ukladam na net.
Tak mam jistotu ze to najdu i za 20 let.
Tak mam jistotu ze to najdu i za 20 let.
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem

- OndraTDI...
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
budou to 4 roky a nepamatuju! nasel sem si to kdy a kde sem vybiral celou castku z bankomatu. co ted mi ted povite bando?
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
uz mam doma kopii smlouvy,ale nemuzu pochopit jak vyplnit ten formular. delam to pres net a hazi me to blbosti. vyplnoval to nekdo kdo mi poradi jestli tam spat moje nebo jeho jmeno? a jaky datum kam?
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
- OndraTDI...
- Přispěvovatel
- omega001
- Přispěvovatel
Panove,pracuji v autobazaru a od ckp mi jiz doslo 5 dopisu. Pri sestem jsem se nastval a odepsal toto:
Vaše značka: XXXXXXXX
Věc: Vyjádření ohledně výzvy k úhradě zákonného příspěvku nepojištěných
Dobrý den,
Obdrželi jsme Vaši výše uvedenou Výzvu ze dne XXXXXXX.
Na základě našeho interního zjištění Vám sděluji, že vozidlo RZ XXXXXX bylo ve Vámi uvedeném období 15.5.2009 -12.8.2009 odstaveno v areálu naší firmy a zárověň bylo vozidlo dočasně vyřazeno - registrační značky byly uloženy v depozitu Městského úřadu v XXXXX, kdy jsem toto osobně ověřoval na výše uvedeném registru vozidel. Z tohoto plyne, že jsme neměli povinnost platit zákonné pojištění dle § 12 odst.1 písm.c zákona 168/1999 v platném znění.
Veškeré tyto informace si můžete ověřit v centrálním registru vozidel.
Dle Vašeho dotazníku –Příloha Výzvy k úhradě zákonného příspěvku nepojištěných , věta první :
“ Pokud nejste osobou, která provozovala vozidlo specifikované ve Výzvě v rozporu se zákonem, jste oprávněn(a) nám tuto skutečnost prokázat ve lhůtě 30 dnů od doručení této výzvy.“ jsme pouze oprávněni, avšak ne povinni cokoliv prokazovat.
Jestliže po nás budete potřebovat jakékoliv doklady, zašlete nám, prosím, řádnou objednávku, veškeré podklady Vám samozřejmě doložíme, avšak budou Vám řádně vyfakturovány včetně všech nákladů i mzdy pracovníků, kteří se tímto museli zabývat.
V případě, že potřebujete řešit obdobné potíže vůči naší společnosti, zašlete je, prosím, všechny současně, k urychlení vyřešení veškerých Vašich nesrovnalostí a k ušetření Vašich vynaložených finančních prostředků. Věřím, že s naší prací budete velice spokojeni a budete také s námi spolupracovat i v budoucnu.
V příloze Vám zasílám :
1x kopie Výzva k úhradě zákonného příspěvku nepojištěných
1x nabídka práce č. XXXXXX
V Bohumíně dne XXXXXXX
XXXXXXXX
Jednatel společnosti
K tomu jsem jim prilozil nabidku prace na provedeni vypisu z registru za nejakych 1900, uvidim jak se k tomu kluci postavi. Oni zkousi i ty co to maji v depozitu a mi uz dosly nervy
Vaše značka: XXXXXXXX
Věc: Vyjádření ohledně výzvy k úhradě zákonného příspěvku nepojištěných
Dobrý den,
Obdrželi jsme Vaši výše uvedenou Výzvu ze dne XXXXXXX.
Na základě našeho interního zjištění Vám sděluji, že vozidlo RZ XXXXXX bylo ve Vámi uvedeném období 15.5.2009 -12.8.2009 odstaveno v areálu naší firmy a zárověň bylo vozidlo dočasně vyřazeno - registrační značky byly uloženy v depozitu Městského úřadu v XXXXX, kdy jsem toto osobně ověřoval na výše uvedeném registru vozidel. Z tohoto plyne, že jsme neměli povinnost platit zákonné pojištění dle § 12 odst.1 písm.c zákona 168/1999 v platném znění.
Veškeré tyto informace si můžete ověřit v centrálním registru vozidel.
Dle Vašeho dotazníku –Příloha Výzvy k úhradě zákonného příspěvku nepojištěných , věta první :
“ Pokud nejste osobou, která provozovala vozidlo specifikované ve Výzvě v rozporu se zákonem, jste oprávněn(a) nám tuto skutečnost prokázat ve lhůtě 30 dnů od doručení této výzvy.“ jsme pouze oprávněni, avšak ne povinni cokoliv prokazovat.
Jestliže po nás budete potřebovat jakékoliv doklady, zašlete nám, prosím, řádnou objednávku, veškeré podklady Vám samozřejmě doložíme, avšak budou Vám řádně vyfakturovány včetně všech nákladů i mzdy pracovníků, kteří se tímto museli zabývat.
V případě, že potřebujete řešit obdobné potíže vůči naší společnosti, zašlete je, prosím, všechny současně, k urychlení vyřešení veškerých Vašich nesrovnalostí a k ušetření Vašich vynaložených finančních prostředků. Věřím, že s naší prací budete velice spokojeni a budete také s námi spolupracovat i v budoucnu.
V příloze Vám zasílám :
1x kopie Výzva k úhradě zákonného příspěvku nepojištěných
1x nabídka práce č. XXXXXX
V Bohumíně dne XXXXXXX
XXXXXXXX
Jednatel společnosti
K tomu jsem jim prilozil nabidku prace na provedeni vypisu z registru za nejakych 1900, uvidim jak se k tomu kluci postavi. Oni zkousi i ty co to maji v depozitu a mi uz dosly nervy

Dokud neumíš létat,musíš se v tom naučit chodit.
Mercedes Star + Vag KKL + origo Hex-can + Lexia
Mercedes Star + Vag KKL + origo Hex-can + Lexia