Tak v garáži vše Ok ale venku jsem dvakrát nenastartoval. Dnes kontrola žhaviček, dle rady na fóru jsem je měřil na každé jiné napětí od 2V do 13V tak jsem nejdřív vyndal ta co ukazovala nejmíň. Připojím na baterii a nic vyndám druhou nic až vyndám tu co ukazovala napětí stejné jak na baterce a ta byla pouze vlahá takže měření je naprd. Nevím jak jsou starý ale je to Bosch. V pondělí bude investice do nových.
Ford S-max 1.8 TDCi 92kw, r.v 2008, Ford Transit 2.2 r.v 2012
Octavie TDi r.v.02.2000 origo baterie s okem v pátek při -17.5 nenastartovala takže jsem ji musel pomoct kabelama a druhou baterii.Asi její poslední sezona
tak ja celkom v pohode ale kedze mam cestu do prace cca 5km dlhu tak sa mi moc nedobije.a preto som ju v piatok dal na nabijanie a teraz toci jake dabel. ale inak pohoda.Mam tam VARTA 74 takze da sa
Ja mam na oct.II už 7 ročnu bateriu.Ked som ju dal na tester otestovat,tak my ukazalo že bateria je 70% a vymenit.Tak som ju pred zimou nabil,a kupil som solarnu nabijačku,zapojila ta v pribehu dna bateriu oživuje,a štartuje v pohode.
Hele s tou solarni no nevim zajimalo by me kolik realne vyrobi energi a vrati do baterky:). Kdyz vidim co se dela k notebookum, plocha velika, cena velika, ucinnost zcela na hovno.
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem
koukal jsem taky na tu solární udržovačku a to, co se prodává kolem 300-500 (340x120mm) má 1.5W, což je kolem 125mA při super ideálním svitu. v mrazu je to asi trochu málo, přes noc o ničem.
Tak ja do vikendu startoval dobre dve az tri minuty nechtel ale vzdycky chytil. 5let stara Starline 74Ah Ted jsem dal novy zhavice (Beru) Stary byly vsechny KO a dneska rano start na drb
Passat Variant B5 99 1,9TDI (81kw,AFN)
EGR off, AHD
teplota paliva a teplota vzduchu su vzdy +- 1stupen rozdiel a cilo chladiacej je niekedy -7C c minuse, neriesim to starty mam uz ok, predtym tam bolo cierne cidlo to tiez zanasalo a potom som skusal dve zelene cidla origo vw a tie boli tiez rovnako takze uz neviem kde je chyba