Jarda S. píše:údajně při -13
natural 95 do nafty proti zamrznutí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jen benál dnes ráno -17 a pak cestou 180km -14 a jelo to jak fík dnes jsem ani netankoval auto stálo od soboty dopoledne jen na ulici a když bylo krásně pod -10 teploměr nevylezlbatoo píše:A davas VIF nebo neco podobnyho a nebo jenom benal?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
natural 95 do nafty proti zamrznutí
Za komančů,když jsem musel sloužit ČSSR a SSSR bylo aditivum :do nafty benzín a do benzínu líh.A to pro vojáky byla jen NM -30,prý je to i nyní.Jen pro nás blbce mají řepku a aditiva za nekřestanský prachy.
Já tankuju jednou-dvakrát týdně do plna, bez problémů a bez přísad. Teď co mrzlo tak jsem neměl pod půlku, dotankovával jsem častěji.
Plná nádrž něco stojí, takže pokud někdo neustále šmrdlá naftu po dně max půlku nádrže, mohl by to být s příchodem mrazů možná taky jeden z problémů.
Plná nádrž něco stojí, takže pokud někdo neustále šmrdlá naftu po dně max půlku nádrže, mohl by to být s příchodem mrazů možná taky jeden z problémů.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
myslím že plná stojí stejně jako 4x týdně cmrndat po pětikile....
ale kdybych se pletl opravte mě...
ale kdybych se pletl opravte mě...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
údajně při -13