Renault Megane hází vodu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Renault Megane hází vodu
Zdravím všechny na foru, mám tady megana 1,6 16V, rok 2001 kombi, 65 KW. Při nastartování cca po 10 min. začne z expanzní nádobky tlačit voda. Mohl by to být termostat ??? Já osobně si myslím, že to je těsnění pod palicí, ale frantíky moc nedělám, proto se obracím na vás. Dík za každou zkušenost s tímto autem. 
Tak dneska jsem to potrápil až do zpuštění větráků a voda v nádržce se ani nehla, ale najednou začala ubývat a od rozvodů pořád stoupala pára a to se mě zdálo divný. Když jsem kouknul pod auto tak pod rozvodama louže. Co na to říkáte je to vodní pumpa??? Já doufám, že je. Akorát jsem koukal, že je součástí rozvodů a to místo na výměnu žádná paráda. Doufám že to nechčije pod těsněním hlavy ve předu u rozvodů. Tak co na to říkáe??? Díky chlapci 
Chlapi tak je to vodní pumpa. Potřebuji poradit jak dlouhej kolík má být na zajištění kliky, protože když dám HÚ prvního válce tak vačky zajistím v pohodě, ale nemám rozměr toho kolíku
tak jestli někdo víte tak díky. Já vymontoval ten šroub průměr 10 nebo 12 a zkoušel tam strkat kulatino a ta tam nikde nechce zapadnout tak nevím. Ve Workshopu se ten kolík zdá dlouhej a ještě zúženej tak dík za každou radu. 
. Tak mě držte palce