Turbo 1Z - rady
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Turbo 1Z - rady
čau, potřeboval bych radu, mám Golfa III, motor 1Z, najeto 270 tisíc.
Motor měl před 1800 tis km nový rozvody i se spodním kolečkem na klice, filtry, olej, těsnění pod víkem ventilů atd. Turbo zatím slouží, jak má.
moje otázka:
Kolik vydrží toto turbo HP ? (slyšel jsem, že max 140 - 150 HP...? )
Další věc, našel jsem tohle "udělátko" na přidávání tlaku turba (viz odkaz)
http://www.sportracingparts.cz/sportrac ... laku-chrom
Myslíte, že by tim šlo přidat na tlaku turba ? Myslim, že turbo má z výroby aspon nějakou rezervu, takže by sneslo o něco málo víc ..
Co si o tom myslíte, díky za rady.
Motor měl před 1800 tis km nový rozvody i se spodním kolečkem na klice, filtry, olej, těsnění pod víkem ventilů atd. Turbo zatím slouží, jak má.
moje otázka:
Kolik vydrží toto turbo HP ? (slyšel jsem, že max 140 - 150 HP...? )
Další věc, našel jsem tohle "udělátko" na přidávání tlaku turba (viz odkaz)
http://www.sportracingparts.cz/sportrac ... laku-chrom
Myslíte, že by tim šlo přidat na tlaku turba ? Myslim, že turbo má z výroby aspon nějakou rezervu, takže by sneslo o něco málo víc ..
Co si o tom myslíte, díky za rady.
VW Golf III 1.9 GT TDI + trysky P764 + FMIC
mbc
Hlavně není špatné si k tomu udělátku koupit i budík tlaku turba a teploty a talku oleje. Protože jak budeš zvedat tlak turba tak teplota oleje poleze nahoru. A vědět jestli to vše maže a funguje jak má není špatné vědět 

vyser sa na udelatko, zbytocne vyhodis prachy, radsej si ich odloz, posetri a nechaj urobit poriadny chip, ako pise sniper, nieje to len o tlaku, a tie budiky tiez nebudu na skodu ked chces s malym obtokovym turbom GT1544 nahanat kone...
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
mbc
Jestli chceš budíky mužu prodat svoje. Rozprodávám auto. Mám od netami tlak turba a teplotu oleje a tlak oleje mám taky od Auto Gauge. Za ty netami cena po 400 kus a ten tepltoa oleje je stary cca dva měsice stál 1200 za 700 je tvuj. Pouvažuj a dej kdyžtak vědět.
chlapy, nech zakládat další téma .. co si myslíte o těhlech budíkách, jsou od FK a vypadaj dobře ... ale moje otázka, nvíte nkdo, jak tyhle budíčky svítí ve tmě ? píšou tam, že je zezadu žárovka T5 ... takže asi jen po obvodě že ? bude na něj vidět ve tmě ?
díky za rady

Uploaded with ImageShack.us
díky za rady

Uploaded with ImageShack.us
a svítí jen po obvodu nebo i ručička třeb ? jdou tedy vidět hodnoty, které ukazuje ?
A zezadu jde vyměnit barva podsvícení, patice T5 .. tzn parkovačka .. tak když bám bílou, tak by mělo jít vidět dobře ...
As tím molytanem jsi t myslel jak ? mslíš, že t pomůže, když nacpu kousek molitanu do hadičky, kter vede k budíku ? a jakto ? díky
A zezadu jde vyměnit barva podsvícení, patice T5 .. tzn parkovačka .. tak když bám bílou, tak by mělo jít vidět dobře ...
As tím molytanem jsi t myslel jak ? mslíš, že t pomůže, když nacpu kousek molitanu do hadičky, kter vede k budíku ? a jakto ? díky