Jak je to s tónováním předních oken???

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jaykay
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jaykay »

holt to je nase narodni vlastnost - nic nerespektovat a vsemozne ojebavat :)
a pak to tady vypda, jak vypada
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

Jen vás trošku dráždím.... :D
Je mě jasný že zákon at je jakejkoliv se musí dodržovat a když za to lze vybírat pokuty tak to je jiná káva..Kdyby se ty hovada nahoře radši soustředili na to aby to tady nedopadlo jako v Řecku..
S foliema jezdím 3 rok a opravdu nestahuju okna ani v noci a neměl sem ani jednu krizovku kvuli tomu..Když budou hodně vysírat tak to holt sundám.
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

Cez fólie je v daždi už pri 50 percentnom zatmaveni vidieť fakt na hovno. Fólie či merajú z vnútra či z vonku je snáď jedno. Ono sa to mera pri otvorených dverách.
A zákon je fakt nejaký ten rok v obehu. Presne od roku 2002.
Ked sa dá zadek na 5 percent a predok na 70,tak to myslím úplne stačí.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Toledak
Aktivista

Příspěvek od Toledak »

No kdyby někdo prudil, tak to asi budu muset řešit, ale pokovená okna asi moc vyčistit nejdou co?
Nafta patří do TDi!
Traker
Přispěvovatel

Příspěvek od Traker »

A slyšel jste někdo takovou verzi::: Kamarád dělá u policie,tento přístroj si zkoušel na svém autě,které má zatmavené! Zkoušel měřit směrem do auta a 40% procent,pak to otočil,že měřil z auta ven tj ze tmavého prostoru ven do slunce defakto. Naměřil 65%.....po té to změřil ještě dvakrát znovu ven z auta a pokaždé odchylka plus mínus 3% asi jak zrovna zalezlo slunce. Takže můžu se držet teorie,že když mě zastaví a změří před bouřkou,že bude zataženo a neprojdu a když bude jasno,tak projdu (rofl) je to trochu hlava na čepicu....docela mě to překvapilo 8)
VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS

Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV

VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
Lupino
Přispěvovatel

Příspěvek od Lupino »

to je naprosta pičovina s tím počasím pokud jsem dobře viděl tak ten přístroj ma svuj odrazovy protikus takže nehrozí skreslení počasím ale možná se mylím
Traker
Přispěvovatel

Příspěvek od Traker »

já nevim já jsem to zkopiroval s odkazu co byli komentáře kdysi na novinky cz,jinak když měřili od nás v práci kluka na firemním,tak jen řekl,že to přidělali na okno,ale že by dávali někde něco ze zadu to nic neříkal,tak nevim :)
VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS

Toledak
Aktivista

Příspěvek od Toledak »

Traker píše:já nevim já jsem to zkopiroval s odkazu co byli komentáře kdysi na novinky cz,jinak když měřili od nás v práci kluka na firemním,tak jen řekl,že to přidělali na okno,ale že by dávali někde něco ze zadu to nic neříkal,tak nevim :)

Dnes když měřili kolegu, tak říkal, že měřili při otevřených dveřích směrem do auta a z druhé strany skla dali nějakou placku, nejspíš zrcátko.
Nafta patří do TDi!
Traker
Přispěvovatel

Příspěvek od Traker »

To je pěkný,takže kamarád policajt asi zapomněl placku na služebně :) co se tam ještě dočteme

geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

jak mužeš napsat že je přes ty folie zevnitř dobře vidět jezdíš s tím i v noci a jek se ti couvá když je všude tma mě stačí když večer vyjíždím z dílny stahuji si okýnka abych nezabloudil nebo nějakýho zákazníka nepřějel.Ono z pravidla mají zadky tmavé uplně a ten pocit to ještě umocnuje.Je to jenom můj názor už taky asi i blbě vidím ale většina je na tom podobně.
Traker
Přispěvovatel

Příspěvek od Traker »

geo píše:jak mužeš napsat že je přes ty folie zevnitř dobře vidět jezdíš s tím i v noci a jek se ti couvá když je všude tma mě stačí když večer vyjíždím z dílny stahuji si okýnka abych nezabloudil nebo nějakýho zákazníka nepřějel.Ono z pravidla mají zadky tmavé uplně a ten pocit to ještě umocnuje.Je to jenom můj názor už taky asi i blbě vidím ale většina je na tom podobně.
no jsou tmavá okna jak tmavá okna,pokud si to někdo udělá sám s foliema s tuzingu,tak je to jasný...já třeba osobně v tom problém nemám. Když svítí pěkně zpětná světla tak není problém,komu to vadí tak at je tam nemá. stejně to hold všeci budeme muset shodit :roll:

Pbereta
Nováček

Příspěvek od Pbereta »

tady máte ten měřič propustnosti světla autoskel

http://window-tint-meter.com/windowtintmeters.php
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Traker píše:A slyšel jste někdo takovou verzi::: Kamarád dělá u policie,tento přístroj si zkoušel na svém autě,které má zatmavené! Zkoušel měřit směrem do auta a 40% procent,pak to otočil,že měřil z auta ven tj ze tmavého prostoru ven do slunce defakto. Naměřil 65%.....po té to změřil ještě dvakrát znovu ven z auta a pokaždé odchylka plus mínus 3% asi jak zrovna zalezlo slunce. Takže můžu se držet teorie,že když mě zastaví a změří před bouřkou,že bude zataženo a neprojdu a když bude jasno,tak projdu (rofl) je to trochu hlava na čepicu....docela mě to překvapilo 8)
No pak nemají být vtipy o policajtech... :D
Tenhle určitě kouká na stav zásobníku skrz hlaveň.
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
kibi
Aktivista

Příspěvek od kibi »

ach jo...nenastupoval za Langra, to si každej hledal svýho parťáka (LOL)

jinak už z logiky věci musí být ten měřič nezávislej na počasí :)
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
misumi
Přispěvovatel

Příspěvek od misumi »

Nedá mi abych se k tomuto tématu nevyjádřil.Nejvíc na hlavu je zatmavení zadního okna cca 10% propustnosti,ledkové couvačky a začerněné zadní světla.Pak už jen v noci černé brýle a bílou hůl.Tuzing jak prase.Potom je už jedno jestli umí,nebo neumí couvat.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“