a pak to tady vypda, jak vypada
Jak je to s tónováním předních oken???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jen vás trošku dráždím....
Je mě jasný že zákon at je jakejkoliv se musí dodržovat a když za to lze vybírat pokuty tak to je jiná káva..Kdyby se ty hovada nahoře radši soustředili na to aby to tady nedopadlo jako v Řecku..
S foliema jezdím 3 rok a opravdu nestahuju okna ani v noci a neměl sem ani jednu krizovku kvuli tomu..Když budou hodně vysírat tak to holt sundám.
Je mě jasný že zákon at je jakejkoliv se musí dodržovat a když za to lze vybírat pokuty tak to je jiná káva..Kdyby se ty hovada nahoře radši soustředili na to aby to tady nedopadlo jako v Řecku..
S foliema jezdím 3 rok a opravdu nestahuju okna ani v noci a neměl sem ani jednu krizovku kvuli tomu..Když budou hodně vysírat tak to holt sundám.
Cez fólie je v daždi už pri 50 percentnom zatmaveni vidieť fakt na hovno. Fólie či merajú z vnútra či z vonku je snáď jedno. Ono sa to mera pri otvorených dverách.
A zákon je fakt nejaký ten rok v obehu. Presne od roku 2002.
Ked sa dá zadek na 5 percent a predok na 70,tak to myslím úplne stačí.
A zákon je fakt nejaký ten rok v obehu. Presne od roku 2002.
Ked sa dá zadek na 5 percent a predok na 70,tak to myslím úplne stačí.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
A slyšel jste někdo takovou verzi::: Kamarád dělá u policie,tento přístroj si zkoušel na svém autě,které má zatmavené! Zkoušel měřit směrem do auta a 40% procent,pak to otočil,že měřil z auta ven tj ze tmavého prostoru ven do slunce defakto. Naměřil 65%.....po té to změřil ještě dvakrát znovu ven z auta a pokaždé odchylka plus mínus 3% asi jak zrovna zalezlo slunce. Takže můžu se držet teorie,že když mě zastaví a změří před bouřkou,že bude zataženo a neprojdu a když bude jasno,tak projdu
je to trochu hlava na čepicu....docela mě to překvapilo 
VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
já nevim já jsem to zkopiroval s odkazu co byli komentáře kdysi na novinky cz,jinak když měřili od nás v práci kluka na firemním,tak jen řekl,že to přidělali na okno,ale že by dávali někde něco ze zadu to nic neříkal,tak nevim 
VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS
Traker píše:já nevim já jsem to zkopiroval s odkazu co byli komentáře kdysi na novinky cz,jinak když měřili od nás v práci kluka na firemním,tak jen řekl,že to přidělali na okno,ale že by dávali někde něco ze zadu to nic neříkal,tak nevim
Dnes když měřili kolegu, tak říkal, že měřili při otevřených dveřích směrem do auta a z druhé strany skla dali nějakou placku, nejspíš zrcátko.
Nafta patří do TDi!
To je pěkný,takže kamarád policajt asi zapomněl placku na služebně
co se tam ještě dočteme
jak mužeš napsat že je přes ty folie zevnitř dobře vidět jezdíš s tím i v noci a jek se ti couvá když je všude tma mě stačí když večer vyjíždím z dílny stahuji si okýnka abych nezabloudil nebo nějakýho zákazníka nepřějel.Ono z pravidla mají zadky tmavé uplně a ten pocit to ještě umocnuje.Je to jenom můj názor už taky asi i blbě vidím ale většina je na tom podobně.
no jsou tmavá okna jak tmavá okna,pokud si to někdo udělá sám s foliema s tuzingu,tak je to jasný...já třeba osobně v tom problém nemám. Když svítí pěkně zpětná světla tak není problém,komu to vadí tak at je tam nemá. stejně to hold všeci budeme muset shoditgeo píše:jak mužeš napsat že je přes ty folie zevnitř dobře vidět jezdíš s tím i v noci a jek se ti couvá když je všude tma mě stačí když večer vyjíždím z dílny stahuji si okýnka abych nezabloudil nebo nějakýho zákazníka nepřějel.Ono z pravidla mají zadky tmavé uplně a ten pocit to ještě umocnuje.Je to jenom můj názor už taky asi i blbě vidím ale většina je na tom podobně.
No pak nemají být vtipy o policajtech...Traker píše:A slyšel jste někdo takovou verzi::: Kamarád dělá u policie,tento přístroj si zkoušel na svém autě,které má zatmavené! Zkoušel měřit směrem do auta a 40% procent,pak to otočil,že měřil z auta ven tj ze tmavého prostoru ven do slunce defakto. Naměřil 65%.....po té to změřil ještě dvakrát znovu ven z auta a pokaždé odchylka plus mínus 3% asi jak zrovna zalezlo slunce. Takže můžu se držet teorie,že když mě zastaví a změří před bouřkou,že bude zataženo a neprojdu a když bude jasno,tak projduje to trochu hlava na čepicu....docela mě to překvapilo
Tenhle určitě kouká na stav zásobníku skrz hlaveň.
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®