Poradil by mi někdo jak zjistím Vagem nastvení předvstřiku? když na to jdu podle Visu přes kanál 060 tak mi to hází chybu.
Předvstřik je nejspíš špatně nastaven, protože mi to po chcípnutí ještě jednou střelí do výfuku
Motor (01), Měřené hodnoty (08), skupina 000, přepnout do základního nastavení, pak klikni TDI Graph
VAG nesmí být ve Shareware-Verzi
Předvstřik jako takovej je dán seřízením dvoupružinového vstřikovače a nic s tím doma neuděláš
Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
jini píše:Motor (01), Měřené hodnoty (08), skupina 000, přepnout do základního nastavení, pak klikni TDI Graph
VAG nesmí být ve Shareware-Verzi
Předvstřik jako takovej je dán seřízením dvoupružinového vstřikovače a nic s tím doma neuděláš
jo už jsi si to někde našel. Dle grafu je předvstřik hodně pod modrou čárou. Proč bych s ním nic doma neudělal, vždyť se dá ladit na čerpadle.
TDI Graph ukazuje základní nastavení (časování) vstřikovacího čerpadla a změníš ho pootočením řemenice na hřídeli VP37. Předvstřik dělají pružiny ve vstřikovačích.
Čau.
Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
Tak se mi to povedlo naštelovat, už je to dle grafu tam kde to má být a za studena to startuje skvělě. Ale teplé starty pořád OK nejsou a po chcípnutí to vždy ještě jednou bafne do výfuku.
pokud kouri za studena jsou to spicky,pokud chyta spatne za tepla odchazi rozdelovaci hlava,a da se zvednout davka(jen omezene nez bude hlava ko uplne) pak je takove to bezna jako starter baterka atd.,casem to chce mnenit i predvstrik,ale kdyz jsou spatne spicky je to spis k horsimu
tomáš karbus píše:pokud kouri za studena jsou to spicky,pokud chyta spatne za tepla odchazi rozdelovaci hlava,a da se zvednout davka(jen omezene nez bude hlava ko uplne) pak je takove to bezna jako starter baterka atd.,casem to chce mnenit i predvstrik,ale kdyz jsou spatne spicky je to spis k horsimu
MaxC píše:Tak se mi to povedlo naštelovat, už je to dle grafu tam kde to má být a za studena to startuje skvělě. Ale teplé starty pořád OK nejsou a po chcípnutí to vždy ještě jednou bafne do výfuku.
To blafnutí robí tá klapka na chcípanie motora.Keď vypneš motor, klapka zatvorí sanie - vznikne podtlak potom za cca 1-2s sa klapka zasa otvorí a ozve sa to blafnutie.
Mik píše:To blafnutí robí tá klapka na chcípanie motora.Keď vypneš motor, klapka zatvorí sanie - vznikne podtlak potom za cca 1-2s sa klapka zasa otvorí a ozve sa to blafnutie.
Takže myslíš že je to normální? Kámoš "mekánik" co to slyšel, říkal že je špatnej předvstřik, když to tohle dělá, předvstřik sice špatnej byl, ale tohle zůstalo.