AUDI A8 3.3TDi
Vzhledem k tomu, že jsem dostal nabídku, která se neodmítá na A8 D3 a mám měsíc na rozhodnutí se, nabízím k prodeji své Audi A8 3.3 TDI* quattro*. Kdo viděl na sraze nebo jinde, ví, že o auto se starám.
Doposud bezproblémové auto (bez jediné závady vážné), doložená historie servisní za posledních x let zpět pomocí faktur (najeto poctivých 229 213 KM). Nová baterie atd...
Automatická Převodovka* s řazením na volantu.
Cena je 144 000,- Kč se zimníma pneu a dvojema (zimní origo alu + přídám nové repliky S8 v 17"). Nové letní gumy si nechám nebo dám za příplatek 5 tisíc.
Průměrná kombi spotřeba je 9 v létě, zimě 11.2. litrů/100km.
Jinak trochu sem se porochnil v dokumentech co k tomu mam a:
auto bylo pred tremi roky prodano nemcem, prostrednictvim auto tukas panovi, se kterym jsem mluvil nekolikrat a byl spokojeny...duvod proc ho dal pryc je, ze zustal brichem lezet na na horach na snehu na ceste na jeho chatu a musel poridit neco vyzssiho..cena byla 300 tisic...auto ode me chtel dokonce videt osobne, styskalo se mu po nem....
Za me investice jsou videt v me garazi
pan od te doby investoval cca. 80 tisic za dva roky...nechal preventive drive rozvody udelat,pretesnit motor a povymenovat spousty veci...
Dolozit mohu:
1 faktura na 25 tisic
1 faktura na 25.5 tisic
1 faktura na 19,7 tisic
1 faktura na 1 tisic
1 faktura na 6 tisic
Pak tu mam prehled od 2001 do roku 2005 (novejsi aktualizovany nemam, ale asi by sel udelat)
je tam 19 faktur, ruzneho rozsahu, zarucni i pozarucni....
nekde kolem 70 tisic byl meneny automat za novy...tzn. ze automat ma najeto o 70 tisic mene...
Rok výroby/provoz: 2000/2001
Majitel: 3-5
Výbava: Elektrická + vyhřívaná kožená sedadla + paměť, sklápěcí el. zrcátka, el. stavitelný volant, palubní pc, navigace v ČJ, el. stropní okno + šíbr, bose audio, pomocné topení, dvojitá skla, el roletka zadní, xenony, parkovací asistent vepředu i vzadu, alarm, dálkové ovládání atd..
Koupeno: Nezvoleno
Kde je auto k vidění: Praha
Kontakt: tel. 724243414 , jsem@lumpik.net
AUDI A8 3.3TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři