nedalo se to vymezit pritahnutim te matice ?kybl píše:tenhle samej problém jsme řešili na tátový A4. při jízdě nebo vypnutým motoru, při změně směru volantem zleva doprava a takový kovový ´tukání. Dělal se postupně komplet předek: ramena, tlumiče stabilák + uložení, čepy řízení + tyčky řízení i s kloubkama,kříž na tyči od volantu, výměna oleje v servu... Až jsem se nasr... a vyhodilo se ven z auta řízení a ejhle! Byla vůle na hřebenubanalitka jen na to přijít včas
a ty prachy co se nakydaly do všeho kolem zdaleka převýšily to řízení (repas od spidanu 7500,-) nojo no
přední náprava tluče.Že by řešení?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- octaviajedna
- Přispěvovatel
O1 1.9 tdi 81kW ASV
-
- Přispěvovatel
Skús vybrať tyčky stabilizátoru a choď sa povoziť bez toho, ak to prestane vieš že máš chybu tam.
Ja som kúpil auto s tým klepaním a boli tam nové ramená, tlmiče, ramená... Majiteľ bol z toho už neštastný, čo tam búcha. Dal mi na auto zľavu kvoli tomu, a mňa to stálo 6e za 2 gumky uloženia stabilizátora
Ja som kúpil auto s tým klepaním a boli tam nové ramená, tlmiče, ramená... Majiteľ bol z toho už neštastný, čo tam búcha. Dal mi na auto zľavu kvoli tomu, a mňa to stálo 6e za 2 gumky uloženia stabilizátora

VW Bora, 1.9TDI PD, AJM, EGR-MAF-KAT fuck off
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ja mam na caddy III vůli v hřebenu,vše ostatní je OK,najeto 257tis km, klepe to už od 200tis,zatim neřešim,stačí na stojícím autě zakvrdlat volantem levá-pravá a krásně tluče.
čekam /doufam až cena toho elektomechanickýho serva bude níž.
VW CADDY IV 2.0 TDI 110KW ;VW CADDY III LIFE TDI 77KW (BLS)přes 350tis km ;RENAULT TRAFIC 2.0 Dci přes 530 tis km ;RENAULT MASTER 2006, 2.5 Dci přes 500 tis km
- octaviajedna
- Přispěvovatel
dá se ta vůle vymezit dotažením té matky nebo nelosfazeros píše:ja mam na caddy III vůli v hřebenu,vše ostatní je OK,najeto 257tis km, klepe to už od 200tis,zatim neřešim,stačí na stojícím autě zakvrdlat volantem levá-pravá a krásně tluče.
O1 1.9 tdi 81kW ASV
nedalo se to vymezit pritahnutim te matice ?[/quote]
Nedalo.
Když se to utáhlo tak aby to nemlátilo šlo to řízení tím stylem - leda že by mi schwarzeneger dělal řidiče
(nešlo skoro otočit volantem)
nechápu proč se to vymlelo. Na některejch autech to drží na některejch se to podělá. Asi je to dělaný na rovinky
ps: zkusit to samozřejmě můžeš, třeba to nemáš vymletý tolik.
Nedalo.
Když se to utáhlo tak aby to nemlátilo šlo to řízení tím stylem - leda že by mi schwarzeneger dělal řidiče

nechápu proč se to vymlelo. Na některejch autech to drží na některejch se to podělá. Asi je to dělaný na rovinky

ps: zkusit to samozřejmě můžeš, třeba to nemáš vymletý tolik.
- octaviajedna
- Přispěvovatel
- JohnnyBOSS
- Aktivista
- octaviajedna
- Přispěvovatel
- JohnnyBOSS
- Aktivista
a když je zkontroluješ pohledem, není v nich ta guma nějaká vymačkaná nebo tak něco? pokud ne tak na tom nemá co klepat 

Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

VW Touran 1.9 TDi 74kW
- octaviajedna
- Přispěvovatel
byl jsem na STK tam mi řekli že mám utržené zadní uložení ramen a volný tyčky stabil.Uložení jsem vyměnil a nepomohlo to ťuká to pořád a pokud najedu na kořen nebo díru tak občas něco klepne do volantu.Výměnou tyček asi zmizí klepání ale ty rázy do volantu se mi nezdají že by to vyřešilo.Proto se jen tady ptám zda se s tím někdo setkal....JohnnyBOSS píše:a když je zkontroluješ pohledem, není v nich ta guma nějaká vymačkaná nebo tak něco? pokud ne tak na tom nemá co klepat
O1 1.9 tdi 81kW ASV
- JohnnyBOSS
- Aktivista
tak dej nový a uvidíš, stojí to pár korun
a pokud to bude dělat pořád tak se asi musíš smířit s tím, že to je řízení. U vypnutýho motoru křupalo v řízení všem autům, kde jsem to zkoušel
po nastartování se vy vůle vymezí olejem a už to nedělá
Pokud to křupe i při nastartovanym motoru při točení kolama tak je to řízení. To jsi zkoušel? četl jsem to včera celý a bylo to moc informací 

Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

VW Touran 1.9 TDi 74kW
- octaviajedna
- Přispěvovatel
ano to jsem zkoušel.při vypnutým motoru to klepe v řízení a když motor běží tak nic je klid.zkusím vyměnit tyčky a kouknu na spojovací tyč k volantu na ty kloubky..JohnnyBOSS píše:tak dej nový a uvidíš, stojí to pár koruna pokud to bude dělat pořád tak se asi musíš smířit s tím, že to je řízení. U vypnutýho motoru křupalo v řízení všem autům, kde jsem to zkoušel
po nastartování se vy vůle vymezí olejem a už to nedělá
Pokud to křupe i při nastartovanym motoru při točení kolama tak je to řízení. To jsi zkoušel? četl jsem to včera celý a bylo to moc informací
O1 1.9 tdi 81kW ASV
- JohnnyBOSS
- Aktivista
a zadní silentbloky v předních ramenech máš jaký? kámoš si tam dával z audi TT a strašně mu vadilo, že každou nerovnost cítí ve volantu , tak to zase vracel zpět na origo
ale kovovy zvuky to dělat nebude, to je jasny 

- PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

VW Touran 1.9 TDi 74kW
- octaviajedna
- Přispěvovatel
- JohnnyBOSS
- Aktivista