P:brzdy RS OII
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
jirka cordoba GT TDi
- Přispěvovatel
Myslel jsem když napíšu komplet brdzy na O II RS, tak myslím komplet což je u mě jak předek tak zadek,jinak bych napsal:brzdy předek a nebo zadek...(zadní). Jinak ke stavu,desky cca 98%,kotoruče cca 92%. A když napíšu desky 98% tak myslím jak přední tak zadní!!!! a samo že kotouče myslím taky všechny 4ks.!!!! A ještě poslední bod a tj cena: Když napíšu nej.nabídce tak jsem chtěl vidět kdo co dá... Jelikož nejsem moc zběhlej tak nevím kolik se pohybuje cena tu jsem očekával že někdo napíše at máme nějakej start.. Tak cena 10 000,-!!!! Ale to bylo nebylo forum kde se jen hloupě každej vyptává než aby napsal o číslo a zavolal. Jestli není na kredyt klidně zavolám zpět. A nebo nebudem prodávat a budem si psát..myslim že to se dělá na FB...
A6 Sline, 3.0tdi Quattro
zájem nemám,ale spoustu lidí bude zajímat.
předek je i s těhlicema?kdo má brzdy 288,tak je nepotřebuje.
Ale většina lidí tu bude mít asi 1.9 280mm a tam je problém že i když dodáš těhlice,tak jsou zas potřeba i perzny.
nebo prodáváš jen kotouče a desky?
kvalitní popis inzerátu prodává zboží,ostatní inzeráty tohoto tipu aspon já přehlížim.
předek je i s těhlicema?kdo má brzdy 288,tak je nepotřebuje.
Ale většina lidí tu bude mít asi 1.9 280mm a tam je problém že i když dodáš těhlice,tak jsou zas potřeba i perzny.
nebo prodáváš jen kotouče a desky?
kvalitní popis inzerátu prodává zboží,ostatní inzeráty tohoto tipu aspon já přehlížim.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky