Trhanie na volnobehu TDI PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
mě to děla to same na 3-valu.. když pedalem přidam tak na 950 tak všechny vibrace jsou ty tam.. asi to budu muset pořešit přes vag.. a to trhani celym autem děla jak kdy.. ani se mi nezda, že by na to trhani měla nějak vliv teplota.. prostě někde to nejde citit skoro vubec a někdy to trha celym autem.. asi jak se tomu chce... jinak zvyšit volnoběžne otačky jde normalně přes login?
polo 1.4tdi AMF
Mám stejný problém.Za studena na volnoběh to občas zaškubne,rozsvítí se kontrolka - napíchnu vagem a hlásí to v závadách 17672(a další) - překročena reg. dávka - vstřik a pokaždý jiný na střídačku.V poli 13 jsou hodnoty bez problému -0,44 až 0,6.Za tepla to nedělá skoro vůbec a starty za studena i tepla perfektní na škrtnutí.V poslední době to dělá čím dál tím víc a občas i tak ,jakoby jsem se pak rozjížděl na 3 válce .Volnoběh mám na 903 ot.už delší dobu.V létě byl vyměněn kabelový svazek s částečným úspěchem .Ve čtvrtek jsem byl v Brně a cestou tam (cca 180km) to mzlobilo neustále.Po 3 hodinách na parkovišti jsem
nastartoval a bez jediného problému a chyby dojel až domů.V servisech mi chtěli měnit vstřiky,což jsem za 58.000,-Kč odmítl.Ta závada se rřeba 3 dny vůbec neprojeví.Jak byly ty mrazy,takm ráno při -25 jsem nastartoval,zapnul bufa a po cca 10minutách v klidu odjel.Celý týden v mrazech se závada neprojevila.Teď je okolo nuly a zlobí to neustále.Nevíte někdo co s tím??
nastartoval a bez jediného problému a chyby dojel až domů.V servisech mi chtěli měnit vstřiky,což jsem za 58.000,-Kč odmítl.Ta závada se rřeba 3 dny vůbec neprojeví.Jak byly ty mrazy,takm ráno při -25 jsem nastartoval,zapnul bufa a po cca 10minutách v klidu odjel.Celý týden v mrazech se závada neprojevila.Teď je okolo nuly a zlobí to neustále.Nevíte někdo co s tím??
Sharan 1,9TDi ,85+15kW,2004
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0