Brzdy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
rapalu
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Brzdy

Příspěvek od rapalu »

Zdravím pánové,mám problém s brzdama na Ibize SDi,je to stejné jak fabča SDi.Když šlápnu poprvé na brzdu,tak brzdí super,ale když šlápnu po brzdě rychle dvakrát po sobě,tak to brzdí jak kdyby bez posilovače.Je to celkem o hubu.Našel jsem trubku prasklou od vývěvy od vačky co vede do posilovače.Přetěsnil jsem jí gumou,ale pořád stejné.Co to může být?Kdyby byl v háji posilovač,tak to to brzdí zle pořád,ne?
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

přetěsnil gumou? to je spíš na výměnu ne...
VW T5 GP 103 KW long
rapalu
Přispěvovatel

Příspěvek od rapalu »

Takovou páskou gumovou,co drží fakt dost dobře.Prdlo to přímo u toho vtupu do posilovače.Zkusím to sehnat a vyměnit.Ale já si myslím,že tím to nebude.
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

asi ti odešla vývěva..
VW T5 GP 103 KW long
rapalu
Přispěvovatel

Příspěvek od rapalu »

Divné,že na poprvé to zabrzdí hnedka,ale na podruhé už na pytel,že by ta vývěva nestíhal?
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

rapalu píše:Divné,že na poprvé to zabrzdí hnedka,ale na podruhé už na pytel,že by ta vývěva nestíhal?
cca týden dozadu jsem ji menil u sebe delala to samý
VW T5 GP 103 KW long
Speeder
Přispěvovatel

Příspěvek od Speeder »

Zeptám se tady, ať nezakládám novej topic. Ví někdo, jakej podtlak má generovat vývěva? Mám PD motor a nějak hůř mi brzdí Fabie. Hlavně při krizovým brzdění. Nedalo by se to vyčíst z řídící jednotky vagem?
Fabia Combi 1,9 TDi PD 74kW [ATD]
senioring1
Přispěvovatel

Příspěvek od senioring1 »

Asi sa ti to nepodarilo utesniť . Tento istý problém som dočasne vyriešil skrátením plastovej trubky pri výveve . Pri opakovanom brzdení už nemáš dostatok podtlaku . Ak by bola prasknutá membrána , tak by si nemal žiadny podtlak a ani posilovací účinok . Výkon vývevy je daný otáčkami vačky.
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Mám to jako SPEEDER. Fabia 06 PD a taky brzdí jak když moc ne. Pedál je takovej metchej. Prasklou hadici sem nenašel podtlak tam je a výměvu jsem dal jinou která je Ok a furt stejný. Když brzdím prudce musím na to hrozně šlápnout je to jak kdyby něco drželo pístky a pomalu vyjížděly.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“