Kam na vrakoviště pro O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kam na vrakoviště pro O1
Jsem z Plzně, poradíte kam se vydat na vrakárnu pro O1 před FL předek, že by se něco povedlo v barvě....Zatím nebudu dávat fotku auta na díly bude až za měsíc, ale zabil sem dvě prasata a jedno sele...
Zatim mi bylo doporučeno Kladno
....320cd
Re: Kam na vrakoviště pro O1
U nás v Ul toho má dost... kdyžtak se ozvy na SZrehak6co píše:Jsem z Plzně, poradíte kam se vydat na vrakárnu pro O1 před FL předek, že by se něco povedlo v barvě....Zatím nebudu dávat fotku auta na díly bude až za měsíc, ale zabil sem dvě prasata a jedno sele...
Škoda Octavia II face
aha 225, tak to mam aj ja na golfe 77kW tiez to citim oproti zimakom 195rehak6co píše:normal 225, jasně že to poznáš na zrychlení a spotřebě, ale zas se to dá řídit v zatáčkách a líp to brzdí ikdyž tet to podle fotek nevypadádolar100 píše:tie kola su ako na formuli to musi byt poznat na 90 koni ten odpor, ci?
Mercdes C cdi
Tak větší pí...nu jsem ještě neslyšel, že na širokejch gumách to líp brzdírehak6co píše:normal 225, jasně že to poznáš na zrychlení a spotřebě, ale zas se to dá řídit v zatáčkách a líp to brzdí ikdyž tet to podle fotek nevypadádolar100 píše:tie kola su ako na formuli to musi byt poznat na 90 koni ten odpor, ci?
Pašík TDI píše:Tak větší pí...nu jsem ještě neslyšel, že na širokejch gumách to líp brzdírehak6co píše:normal 225, jasně že to poznáš na zrychlení a spotřebě, ale zas se to dá řídit v zatáčkách a líp to brzdí ikdyž tet to podle fotek nevypadádolar100 píše:tie kola su ako na formuli to musi byt poznat na 90 koni ten odpor, ci?
Pán je zřejmě znalec a ještě mluví jak dlaždič
....320cd