Nerovnoměrně sjeté brzdové destičky !??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nerovnoměrně sjeté brzdové destičky !??
Mám vepředu nerovnoměrne sjeté brzdové destičky. kotouče i destičky mají najeto cca 2500KM značka brembo. Na levo i pravo je to sjeté stejně.. Nevíte čím to je ? někdo říká že to může být poloosa.
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
zkusil bych pretahnout poloosy, vule na loziskach tohle umi taky
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
-
- Aktivista
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Aktivista
je to i na zeměkouli že za tebou servis přijede zvláště na jaře po zimně takový hučenímartinsidlo píše:Servis bude jezdit za tebou,jo? Ty jsi z Marsu.
http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=e ... GA&cad=rja

-
- Aktivista
Re: Nerovnoměrně sjeté brzdové destičky !??
[quote="wrack"]
já ti mám taky problém, je to trochu od věci ale ráno zatočím klíčkem v autě doprava a začne něco vpředu hlučet, bububububububu, je to něco vpředu pod takovým velkým plechem, mám strach se pod plech vůbec podívat, bububububububu
a vzadu to mi ani nebudeš věřit je pod autem roura a jde zní smrad puch a štípe fuj jo a ještě kouř jako když si stará zapálí máčko
pak zatočím klíčkem doleva a je klid
žádné bububbubu ani smrad jsem z toho na prášky tak kdys věděl bojím se stím jet do servisu 
já ti mám taky problém, je to trochu od věci ale ráno zatočím klíčkem v autě doprava a začne něco vpředu hlučet, bububububububu, je to něco vpředu pod takovým velkým plechem, mám strach se pod plech vůbec podívat, bububububububu
a vzadu to mi ani nebudeš věřit je pod autem roura a jde zní smrad puch a štípe fuj jo a ještě kouř jako když si stará zapálí máčko
pak zatočím klíčkem doleva a je klid

Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 28 bře 2012, 19:37, celkem upraveno 1 x.