Červená nafta/LTO zjistitelnost z výfuku
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Aktivista
zde jsem to nagogloval a potvrzuje to nějaká volajaká
ako aj z informácií z Národnej rady. Poslanci začiatkom decembra definitívne schválili zákon o spotrebnej dani z minerálneho oleja, a tým sa od januára ruší oslobodenie tzv. červenej nafty od daňového zvýhodnenia - inými slovami, od januára budú musieť všetky subjekty, ktoré majú dnes nárok na využívanie zlacnenej červenej nafty, začať používať už len naftu normálnu. Červená nafta teda prestane byť k dispozícii, proste ju viac nezoženiete.
ako aj z informácií z Národnej rady. Poslanci začiatkom decembra definitívne schválili zákon o spotrebnej dani z minerálneho oleja, a tým sa od januára ruší oslobodenie tzv. červenej nafty od daňového zvýhodnenia - inými slovami, od januára budú musieť všetky subjekty, ktoré majú dnes nárok na využívanie zlacnenej červenej nafty, začať používať už len naftu normálnu. Červená nafta teda prestane byť k dispozícii, proste ju viac nezoženiete.
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
zjistitelnost je ně nějakých papírkách na jakýchMB diesel píše:Dnes do žádného auta nejde strčit hadička do nádrže.Takže zjistitelnost je jen na nějakých papírkách(testrech).Výfuck ne.Ale když teoreticky natankuji červenou naftu a nakonec dám pár hltů normální nafty,čímž smeju tu červenou,tak by to mělo být O.K.?Nebo ne?
taky posunuješ tlachy

Neposunuji,jen reaguji na to,co tu už bylo napsáno.Osobně s tím problém nemám.To jsem jen psal pro ty,co se "papírků"bojí.Asi jsem byl špatně pochopen...Já se testrů nebojím.Myslím,že my s nádrží na 60litrů nejsme pro finance zajímavý jako kamiony,které vyjezdí xkrát tolik a do jejich nádrže se dá dobře strčit sonda pro odběr vzorku.Rád bych se tu dočetl někoho OSOBNÍ zkušenost s tím,jak přijel do německa,vzali mu vzorek a sankcionovali ho.Ne přes několik "hub".
-
- Aktivista
musíš si počkat na svědectví řidiče kterého chytnou,MB diesel píše:Neposunuji,jen reaguji na to,co tu už bylo napsáno.Osobně s tím problém nemám.To jsem jen psal pro ty,co se "papírků"bojí.Asi jsem byl špatně pochopen...Já se testrů nebojím.Myslím,že my s nádrží na 60litrů nejsme pro finance zajímavý jako kamiony,které vyjezdí xkrát tolik a do jejich nádrže se dá dobře strčit sonda pro odběr vzorku.Rád bych se tu dočetl někoho OSOBNÍ zkušenost s tím,jak přijel do německa,vzali mu vzorek a sankcionovali ho.Ne přes několik "hub".
já znám jednoho, stalo se to na hranicíh, ale nebyl jsem u toho, nebyl to papírek ale hadička, a ten řidič co ho nám má občas tendence k bájnému lhaní, můj servis už nenavštěvuje k mé spokojenosti