Červená nafta/LTO zjistitelnost z výfuku

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

zde jsem to nagogloval a potvrzuje to nějaká volajaká

ako aj z informácií z Národnej rady. Poslanci začiatkom decembra definitívne schválili zákon o spotrebnej dani z minerálneho oleja, a tým sa od januára ruší oslobodenie tzv. červenej nafty od daňového zvýhodnenia - inými slovami, od januára budú musieť všetky subjekty, ktoré majú dnes nárok na využívanie zlacnenej červenej nafty, začať používať už len naftu normálnu. Červená nafta teda prestane byť k dispozícii, proste ju viac nezoženiete.
slovacek.milos
Aktivista

tak co se vám dostane do ruky tak už jedině LTO do slepičáren, sušiček nebo olejopalowy ;)
Píďa
Nováček

Příspěvek od Píďa »

Díky za informace, není toho ani tolik aby to pokrylo mé potřeby ale slíbil že se to má zlepšit tak bych klidně kontakt pustil...díky
octavia combi 81kW ----- ted kolem 97 kW
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Tim lip, aspon sa moze zasej v kolchozoch krast nafta ;)
slovacek.milos
Aktivista

Píďa píše:Díky za informace, není toho ani tolik aby to pokrylo mé potřeby ale slíbil že se to má zlepšit tak bych klidně kontakt pustil...díky
pokud je to na JM hned mi ho pošli ;)
MB diesel
Nováček

Příspěvek od MB diesel »

Dnes do žádného auta nejde strčit hadička do nádrže.Takže zjistitelnost je jen na nějakých papírkách(testrech).Výfuck ne.Ale když teoreticky natankuji červenou naftu a nakonec dám pár hltů normální nafty,čímž smeju tu červenou,tak by to mělo být O.K.?Nebo ne?
slovacek.milos
Aktivista

MB diesel píše:Dnes do žádného auta nejde strčit hadička do nádrže.Takže zjistitelnost je jen na nějakých papírkách(testrech).Výfuck ne.Ale když teoreticky natankuji červenou naftu a nakonec dám pár hltů normální nafty,čímž smeju tu červenou,tak by to mělo být O.K.?Nebo ne?
zjistitelnost je ně nějakých papírkách na jakých

taky posunuješ tlachy :?
MB diesel
Nováček

Příspěvek od MB diesel »

Neposunuji,jen reaguji na to,co tu už bylo napsáno.Osobně s tím problém nemám.To jsem jen psal pro ty,co se "papírků"bojí.Asi jsem byl špatně pochopen...Já se testrů nebojím.Myslím,že my s nádrží na 60litrů nejsme pro finance zajímavý jako kamiony,které vyjezdí xkrát tolik a do jejich nádrže se dá dobře strčit sonda pro odběr vzorku.Rád bych se tu dočetl někoho OSOBNÍ zkušenost s tím,jak přijel do německa,vzali mu vzorek a sankcionovali ho.Ne přes několik "hub".
slovacek.milos
Aktivista

MB diesel píše:Neposunuji,jen reaguji na to,co tu už bylo napsáno.Osobně s tím problém nemám.To jsem jen psal pro ty,co se "papírků"bojí.Asi jsem byl špatně pochopen...Já se testrů nebojím.Myslím,že my s nádrží na 60litrů nejsme pro finance zajímavý jako kamiony,které vyjezdí xkrát tolik a do jejich nádrže se dá dobře strčit sonda pro odběr vzorku.Rád bych se tu dočetl někoho OSOBNÍ zkušenost s tím,jak přijel do německa,vzali mu vzorek a sankcionovali ho.Ne přes několik "hub".
musíš si počkat na svědectví řidiče kterého chytnou,

já znám jednoho, stalo se to na hranicíh, ale nebyl jsem u toho, nebyl to papírek ale hadička, a ten řidič co ho nám má občas tendence k bájnému lhaní, můj servis už nenavštěvuje k mé spokojenosti ;)
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“