Prefuk i s novym turbem - LOG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
cus, koukal se ten log a do 2800 to zvlada a pak otvira naplno, mam podobnej prubeh, jen s tim rozdilem, ze me neschodi na pozadavek ale jede proste lajmu nad pozadavkem...a jako zacina me to uz srat...jinak ja mam slibenej N75 od kluka, co ma logy jako z ucebnice, tak uvidim, ale bude to dle me bezezmeny...pak skusim posehnat tu Ecu, protoze sem tu uz neco podobnyho cet, ze po vymene ecu neprefukovalo...
jj to se neboj, ty potlaky sem mel snad 10x rozebrany...zkusim jinou jednotku a pak asi necham vyndat vstriky, ale na kanalu 13 jsou hodnoty kolem 0,1 az - 0,1, takze si myslim ze tam problem nebude...ve vysich na plnej to prefukuje tak o max 0,1b, ale v nizkych otackach treba o 0,2b vzhledem k pozadavku, to me stve ze se turbo zbytecne toci...
jaky ma byt pozadavek na tlak na volnobeh, ja ho mam 1020, turbo na volnobeh taky, nekdy 1030, 1040...je to problem?
jaky ma byt pozadavek na tlak na volnobeh, ja ho mam 1020, turbo na volnobeh taky, nekdy 1030, 1040...je to problem?
Ja jsem s tahlem steloval, povoloval, utahoval a skoro porad to same. Proste na zacatku mi to vylitne, pak se to zreguluje a pak to zase leze nahoru, nekdy nasleduje nouzak. Zkousel jsem jinou N75, jinou vahu, a porad ten stejny problem. Muze bejt problem v tom dorazovym cerviku na turbu? Uz nevim, co s tim.