Jednostlpovy zdvihak

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

extrem
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Jednostlpovy zdvihak

Příspěvek od extrem »

Zdar, ma niekto mobilny jednostlpovy zdvihak? Zaujimaju ma nazory, ci to ma vyznam alebo nie, ci sa daju na tom robit aj trosku vacsie vozy, napr A6, 5er, E klas a pod, alebo iba male auticka..
jura2
Přispěvovatel

Příspěvek od jura2 »

Robim na tom E61,Tourany,Sharany...Da sa,ale pokial mas dost miesta investuj radsej do dvojstlpa.
e46 325 Xi
extrem
Přispěvovatel

Příspěvek od extrem »

Vsak prave to miesto je problem, inak cenovo su dvojstlpove na tom lepsie, no obcas potrebujem miesto okolo celeho auta.. Aky konkretny typ pouzivas? Nemas pocit pod tym ze sa to zosype na teba?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

extrem píše:Vsak prave to miesto je problem, inak cenovo su dvojstlpove na tom lepsie, no obcas potrebujem miesto okolo celeho auta.. Aky konkretny typ pouzivas? Nemas pocit pod tym ze sa to zosype na teba?

jednosloupák je oničem,
pokud potřeuješ občas místo kolem celého auta kup si nůžkový ten starý trabantácký paleták, seženeš do deseti tisíc, výhoda že je mobilní, nebo zvedneš auto hodíš čtyři sudy a spustíš a máš 1OO% místo kolem celého auta, nebo něco naložit jako plošina,
jura2
Přispěvovatel

Příspěvek od jura2 »

slovacek.milos píše:
extrem píše:Vsak prave to miesto je problem, inak cenovo su dvojstlpove na tom lepsie, no obcas potrebujem miesto okolo celeho auta.. Aky konkretny typ pouzivas? Nemas pocit pod tym ze sa to zosype na teba?

jednosloupák je oničem,
pokud potřeuješ občas místo kolem celého auta kup si nůžkový ten starý trabantácký paleták, seženeš do deseti tisíc, výhoda že je mobilní, nebo zvedneš auto hodíš čtyři sudy a spustíš a máš 1OO% místo kolem celého auta, nebo něco naložit jako plošina,
ak ti ovsem nevadi ze ten trabantacky ti zdvihne do 1.5 metra,je to hydraulika a vsade z toho vali olej tak prosim. :D
e46 325 Xi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jak říká Miloš, dělal jsem na trabantáckým dost dlouho, bylo to v pohodě, akorát s tím, že člověk při spouštění musí držet západku-to by dnes byl průser, protože při mé zapomnětlivosti bych jej zkurvil... :)
A vytékání oleje jde odstranit, nebo ne?
nepropadat panice...
extrem
Přispěvovatel

Příspěvek od extrem »

chlapi dik za nazory, a co vam na tom jednostlpaku vadilo najviac? Ten noznicovy, teda ak myslime to iste, porozmyslam, ale tam by ma asi sralo ze vsade zavadzia..
jura2
Přispěvovatel

Příspěvek od jura2 »

jericho-3 píše:Jak říká Miloš, dělal jsem na trabantáckým dost dlouho, bylo to v pohodě, akorát s tím, že člověk při spouštění musí držet západku-to by dnes byl průser, protože při mé zapomnětlivosti bych jej zkurvil... :)
A vytékání oleje jde odstranit, nebo ne?
no odstranit ide,ale ak je piestnica poskodena tak neviem ci sa da este zohnat. to su stare stroje uz... A menit vyfuk na tom to je o hubu.Treba to podkladat...
e46 325 Xi
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

Ste normálni? Kto si dnes kúpi na robotu ten komunistický olejový jednostlpak? Prosím vás.... Vám dám vymenit vyfuk na tom, tak si zabohujete (LOL)
ejauto
Přispěvovatel

Příspěvek od ejauto »

|Kup podpodlažní hidraulicky dvoupist. Dělám naněm nejraši
extrem
Přispěvovatel

Příspěvek od extrem »

ejauto píše:|Kup podpodlažní hidraulicky dvoupist. Dělám naněm nejraši
Hod sem nejaky odkaz, pripadne foto, neviem presne ktory myslis, mam obmedzeny priestor, nechcem to do servisu, tam je jasny dvojstlpovy, herman bezprejazdovy sa mi osvedcil zatial asi naj, zhanam nieco domov.
slovacek.milos
Aktivista

jura2 píše:trabantacky ti zdvihne do 1.5 metra,je to hydraulika a vsade z toho vali olej tak prosim. :D
já tě chápu narazil jsem asi na tvůj sloup, taky jsem měl jednosloup z desty

mně z toho trabantáku nekapne a kámoš tonda co ho má tak je taky OK,

já mám dvousloupák řetěz a vzduchovou nájezdovou plošinu s přízdvihem,

na tom trabantáku řeším třeba brzdy že nevíš jaké tam jsou musíš rozdělat zjistit objednat, prostě dlohodobějšího pacienta aby ti nezavazel jinde a na to ti ta malá výška stačí, místa mám dost, vředu i vzadu velké parkoviště, známý tonda má dvousloupák a před ním napevno ten trabantík a taky to tak řeší jako plazit se pod ním to je taky oničem

;)
slovacek.milos
Aktivista

ejauto píše:|Kup podpodlažní hidraulicky dvoupist. Dělám naněm nejraši
dej cenu ;)
ejauto
Přispěvovatel

Příspěvek od ejauto »

Třeba AUTOP Eurolift 2.30 Pv od RINKL CZ s.r.o.Domažlice
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

octaviask- samozřejmě na výfuk je to v háji, není to víceúčelový zvedák, ale než dělat na zemi, tak vedle čtyřnohého má uplatnění dobré a cena je příznivá..Byly časy, že bych ustříkl, mít ho doma :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“