Jednostlpovy zdvihak
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jednostlpovy zdvihak
Zdar, ma niekto mobilny jednostlpovy zdvihak? Zaujimaju ma nazory, ci to ma vyznam alebo nie, ci sa daju na tom robit aj trosku vacsie vozy, napr A6, 5er, E klas a pod, alebo iba male auticka..
-
- Aktivista
extrem píše:Vsak prave to miesto je problem, inak cenovo su dvojstlpove na tom lepsie, no obcas potrebujem miesto okolo celeho auta.. Aky konkretny typ pouzivas? Nemas pocit pod tym ze sa to zosype na teba?
jednosloupák je oničem,
pokud potřeuješ občas místo kolem celého auta kup si nůžkový ten starý trabantácký paleták, seženeš do deseti tisíc, výhoda že je mobilní, nebo zvedneš auto hodíš čtyři sudy a spustíš a máš 1OO% místo kolem celého auta, nebo něco naložit jako plošina,
ak ti ovsem nevadi ze ten trabantacky ti zdvihne do 1.5 metra,je to hydraulika a vsade z toho vali olej tak prosim.slovacek.milos píše:extrem píše:Vsak prave to miesto je problem, inak cenovo su dvojstlpove na tom lepsie, no obcas potrebujem miesto okolo celeho auta.. Aky konkretny typ pouzivas? Nemas pocit pod tym ze sa to zosype na teba?
jednosloupák je oničem,
pokud potřeuješ občas místo kolem celého auta kup si nůžkový ten starý trabantácký paleták, seženeš do deseti tisíc, výhoda že je mobilní, nebo zvedneš auto hodíš čtyři sudy a spustíš a máš 1OO% místo kolem celého auta, nebo něco naložit jako plošina,

e46 325 Xi
no odstranit ide,ale ak je piestnica poskodena tak neviem ci sa da este zohnat. to su stare stroje uz... A menit vyfuk na tom to je o hubu.Treba to podkladat...jericho-3 píše:Jak říká Miloš, dělal jsem na trabantáckým dost dlouho, bylo to v pohodě, akorát s tím, že člověk při spouštění musí držet západku-to by dnes byl průser, protože při mé zapomnětlivosti bych jej zkurvil...![]()
A vytékání oleje jde odstranit, nebo ne?
e46 325 Xi
-
- Aktivista
já tě chápu narazil jsem asi na tvůj sloup, taky jsem měl jednosloup z destyjura2 píše:trabantacky ti zdvihne do 1.5 metra,je to hydraulika a vsade z toho vali olej tak prosim.
mně z toho trabantáku nekapne a kámoš tonda co ho má tak je taky OK,
já mám dvousloupák řetěz a vzduchovou nájezdovou plošinu s přízdvihem,
na tom trabantáku řeším třeba brzdy že nevíš jaké tam jsou musíš rozdělat zjistit objednat, prostě dlohodobějšího pacienta aby ti nezavazel jinde a na to ti ta malá výška stačí, místa mám dost, vředu i vzadu velké parkoviště, známý tonda má dvousloupák a před ním napevno ten trabantík a taky to tak řeší jako plazit se pod ním to je taky oničem

-
- Aktivista