Moderátoři: šulda, Moderátoři

zdenouch píše:Ahoj páni odborníci. Koupil jsem si C čidlo a včera jsem ho chtěl vyměnit. Nové C čidlo je ale na díru průměr 12mm a staré na průměr 18mm? Dělal jste někdo redukci nebo mi prosím poradte číslo dílu C čidla které mi bude pasovat na díru 18mm. Pokud někdo máte co potřebuji děkuji za nabídku.
Ano jde to udělat..ja to mám ..dočasně.. už měsíctukydydes píše:zdenouch píše:Ahoj páni odborníci. Koupil jsem si C čidlo a včera jsem ho chtěl vyměnit. Nové C čidlo je ale na díru průměr 12mm a staré na průměr 18mm? Dělal jste někdo redukci nebo mi prosím poradte číslo dílu C čidla které mi bude pasovat na díru 18mm. Pokud někdo máte co potřebuji děkuji za nabídku.
Hele někdo tu psal, že to vyřešil zahradní hadicí příslušného průměru jako přechodku a ještě to podložil těsněním (klingerit).
Samozřejmě je lepší vyměnit příslušný díl potrubí s přírubou na C-čidlo, takhle je to takový humpolácký
musí ta hadice být akorátzdenouch píše:zahradní hadici jsem na to čidlo včera nasadil taky. Není to ale ono. Nezkoušel jste někdo redukci? Jak to máte ostatní vyřešeno? Dík za radu a pomoc.
Ma vacsi rozsah. Ked potrebujes fukat vacsi tlak ktory by uz bol za rozsah 051 prip. 051B cidla. Ale samozrejme k nemu musis prisposobit soft v RJ motora, nakolko 051C cidlo dva na vystupe ine hodnoty napatia (mensie) v zavyslosti od tlaku.Marek77 píše:Zeptám se možná jako idiot - k čemu je to dobré?