Chtěl bych se zeptat, kupuji VW Passat 1.9 TDI 81 kw r.v. 1999 a má v háji turbo už teď vím že auto budu chtít urcite chipnout a něják "zrychlit" a při hledání turba mě napadlo jestli by nešlo stávající 81 kw vyměnit za 96 kw bez nějákých velkých zásahů a popřípadě jestli to bude mít nějáký smysl na výkon turbo chci koupit ted a chip někdy v červnu. Díky za vaše odpovědi
Passat 1.9 TDI 81 kw original turbo nebo z 96 kw ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat 1.9 TDI 81 kw original turbo nebo z 96 kw ?
Předem se omlouvám pokud píšu do nesprávné kategorie nebo pod.. ale jsem tu noví tak zatím nevím jak to tu chodí 
Chtěl bych se zeptat, kupuji VW Passat 1.9 TDI 81 kw r.v. 1999 a má v háji turbo už teď vím že auto budu chtít urcite chipnout a něják "zrychlit" a při hledání turba mě napadlo jestli by nešlo stávající 81 kw vyměnit za 96 kw bez nějákých velkých zásahů a popřípadě jestli to bude mít nějáký smysl na výkon turbo chci koupit ted a chip někdy v červnu. Díky za vaše odpovědi
osobně bych dal trysky powerplus764(nebo klidně i sprinty), turbo VA, větší intercooler, čip a na 120kw by jsi měl být bez nějakých závratných investic. Nejsem si jistý, alej estli u toho pasata tam půjde to VAčko vervat
a nebo to udělat jak já a jsi na nějakých 150 koních, což na takové to mětské poježdění stačí 
VW Bora 1.9TDi AHF - FB Sprint 764, jednohmota s HDS(2x3,5mm), chip by TDIFun - 154PS, 390nm
vykon
hodně zaleži v jakym je spojka stavu,jinak mě drži 2roky 175koni,370nm lamela se v poho přeobloži a jedeš dal.mam tam
VA+race 520,normal na 10hlavě.turbo tam daš normal v pohodě,vyměnou,je ve svodech.hlavně od někoho dobrej soft
VA+race 520,normal na 10hlavě.turbo tam daš normal v pohodě,vyměnou,je ve svodech.hlavně od někoho dobrej soft
-
Forest
- Aktivista
+ pokud budes jezdit na seriovy lamele, myslim tim neoblozeny, tak aby to chiptuner zohlednil.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)