co je lepsi do ramenou? uz 2x jsem utrhl normalni puky a chci tam dat neco lepsiho, je dobra moznost origo dil na audi TT?? vydrzi to dost? tyhle vydrzely max rok a byly KO
Octava píše:co je lepsi do ramenou? uz 2x jsem utrhl normalni puky a chci tam dat neco lepsiho, je dobra moznost origo dil na audi TT?? vydrzi to dost? tyhle vydrzely max rok a byly KO
pár lidí psala že hrůza děs strašně se přitvrdil podvozek
Já to nedávno dělal na VW POLO rok 2006 a byly tam ty origoš slabý puky,tak sem si to projel a pak sem tam dal ty plný puky(cena okolo 600kč) a jako je fakt že to je malinko cítit víc v kabině,buď to je jen dojem nebo nevím,ale efekt je uplně jinde jak s těma starýma nebo těma inovovanýma X-kama! !Takže věty stylu že to je děs a hrůza bych vypustil!!!
ThrashTheTrash píše:Já to nedávno dělal na VW POLO rok 2006 a byly tam ty origoš slabý puky,tak sem si to projel a pak sem tam dal ty plný puky(cena okolo 600kč) a jako je fakt že to je malinko cítit víc v kabině,buď to je jen dojem nebo nevím,ale efekt je uplně jinde jak s těma starýma nebo těma inovovanýma X-kama! !Takže věty stylu že to je děs a hrůza bych vypustil!!!
zde bylo téma jak to někdo musel předlat že se s TT nedalo jezdit
ThrashTheTrash píše:Já to nedávno dělal na VW POLO rok 2006 a byly tam ty origoš slabý puky,tak sem si to projel a pak sem tam dal ty plný puky(cena okolo 600kč) a jako je fakt že to je malinko cítit víc v kabině,buď to je jen dojem nebo nevím,ale efekt je uplně jinde jak s těma starýma nebo těma inovovanýma X-kama! !Takže věty stylu že to je děs a hrůza bych vypustil!!!
zde bylo téma jak to někdo musel předlat že se s TT nedalo jezdit
Také se chystám na výměnu, má někdo zkušenosti s těmi puky z cc-autodíly? Někde ve starších tématech sem našel že neoriginální puky se dost často trhaj, tak abych si nenaběhnul a za chvíli to nedělal znovu..díky.