1.1 37 kw červená kontrolka vstřik

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
palson
Nováček
Odpovědi: 0

1.1 37 kw červená kontrolka vstřik

Příspěvek od palson »

Zdravím,předem se omlouvám jestli zde něco takovýho je ale já to nenašel při dnešníí jizdě z ničeho nic se mě rozsvítila kontrolka "vstřiku" a auto začalo jet jakoby na 3 válce kontroloval jsem káble ke svíčkám celkové zapojení vstřikování a dělá to pořád neví někdo počem bych měl jít ??neznám nikoho kdo byl měl diagnostiku na fiata díky za každou radu.
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

Kup kkl-ko , redukciu na 3pinovy konektor a stiahni fiat ecuscan.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

dodi911 píše:Kup kkl-ko , redukciu na 3pinovy konektor a stiahni fiat ecuscan.
Pokial je to stary Puntik tak mu skoda nieco skusat s ECU scanom. Stym si nepokeca ani KTS :( Jedine Examiner
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě když se tohle stalo /už 2 krát/u mého vozu, byla to vadná tryska, ale tohle dělá i když je proražená cívka /blok cívek/. Ale z tvého popisu není jasné, co to je za vůz a provedení motoru..
nepropadat panice...
palson
Nováček

Příspěvek od palson »

je to Panda stalo se to zničeho nic jel jsem a nejaednou se to rozsvítilo domu sem dojel,motor se třepe a jede jakoby na 3 válce.Akorát den předtím jsem umejval motor tak jestli to nemuže být něco stím společnýho
palson
Nováček

Příspěvek od palson »

problem nejspíš vyřešen začal jsem postupně odpojovat kabely od svíček a když jsem odpojil z 1 a 4 válce tak se chod motoru nezměnil tak jsem naznal že bude špatná jedna zapalovací cívka(jsou tam 2)tak jsem proměřil jestli do ní jde proud a proud tak jsem je přehodil a to samy 2 a 3 válec nešel a 1 a 4 šel.tak jsem obědnal novou 640 kč Magneti marelli
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jak to takhle začne kašlat, chce to zhasnout a koukat, kde skáče jiskra, ta voda tomu kolikrát ukáže cestu a hlavně když jsou již načnuté kabely s velkým odporem..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“