sviti kontrolka svetel
Moderátoři: šulda, Moderátoři
sviti kontrolka svetel
Cau,mam problem,z niceho nic mi zustala svitit ta zelena kontrolka svetel.Sviti sice min nez kdyz mam svetla zapnuty,ale sviti porad i kdyz zamknu auto.Nevite co by to mohlo byt?Muze na to mit vliv,ze jsem vcera osklive chytnul podvozkem (tvrdsi rana,ale jel jsem pomalu)?Mam Seat Leon 1,9TDi. DIk
Seat Leon 1.9TDi Sport
Nove poznatky:
kdyz nastartuju a necham svetla vypnute,tak mi k te kontrolce sviti jeste spatne zavreny kufr a kdyz pustim svetla,tak to zhasne.A taky jsem zjistil,ze s tou kontrolkou svetel mi sviti i SPZ a kdyz vezmu za kufr a otevru ho,tak zhasne jak kontrolka,tak SPZ.Takze to vypada na nejaky kontakt na zadnich dverich.Zitra sundam plast a zkusim se na to podivat.
kdyz nastartuju a necham svetla vypnute,tak mi k te kontrolce sviti jeste spatne zavreny kufr a kdyz pustim svetla,tak to zhasne.A taky jsem zjistil,ze s tou kontrolkou svetel mi sviti i SPZ a kdyz vezmu za kufr a otevru ho,tak zhasne jak kontrolka,tak SPZ.Takze to vypada na nejaky kontakt na zadnich dverich.Zitra sundam plast a zkusim se na to podivat.
Seat Leon 1.9TDi Sport