cmilatronic 2c
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- markusaurelius
- Přispěvovatel
cmilatronic 2c
ako sa diagnostikuje a čo je možné diagnostikovať na klíme ? ja ju mám asi zle zloženú, alebo ... (po búračke - autorizovaný servis) nastavím 22 a v aute je fyzicky 28, slabo kúri, slabo chladí, proste sa mi to nelúbi. Neviete kde sú tam snímače teploty podľa ktorých sa ro riadi ? alebo ako overiť správnu funkciu klimatroniku?
VW G5 R32 DSG
-
- Přispěvovatel
Re: cmilatronic 2c
Tak pokud ti to skládali jak píšeš tak jim auto odvez ať si s tím poradí sami,proč by jsi měl řešit problém po někom jiným,zaplatil jsi jim za práci tak ať ji udělají jak to má být .markusaurelius píše:ako sa diagnostikuje a čo je možné diagnostikovať na klíme ? ja ju mám asi zle zloženú, alebo ... (po búračke - autorizovaný servis) nastavím 22 a v aute je fyzicky 28, slabo kúri, slabo chladí, proste sa mi to nelúbi. Neviete kde sú tam snímače teploty podľa ktorých sa ro riadi ? alebo ako overiť správnu funkciu klimatroniku?
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
- markusaurelius
- Přispěvovatel
chlapci vy netusite s kym som mal docinenia .. to bol nekonecný horor ..to tam bolo asi 5 krat vzdy nieco mozno opravili a dalsich 5veci som nasiel kde svoje stopy nechali .. takze nie tadial uz prosim nie ja si to radsej zaplatim zvlast ale tam uz nie moje nervy su mi vzacnejsie .. Takže vie mi niekto poradiť? nejaky postup ? alebo spôsob ako overiť správnosť funkcie ?
VW G5 R32 DSG
- markusaurelius
- Přispěvovatel
- markusaurelius
- Přispěvovatel
Rasťo ja mam taky pocit, že to nereaguje na teplotu v aute za strasne dlho sa vykúri interiér aj to musim dať na high.. predné sklo sa mi ale nerosí ... to iste plati aj o chladeni nastavím 22 a ventilátor kúrenia sa zoslabí na minimum ako by nepotreboval chladiť a pri tom je v aute 30. Ja neviem kde sú snimače tpeloty bo mi to tak pride, že to akoby nesnímalo správnu teplotu .. a to tam je nejaký motorček čo vháňa vzduch z interieru na nejake čidlo ? koľko je tých čidiel ? a kde sú ?oni tam fyzicky sú asi a preto klima nepiští, že by jej to chýbalo .. len asi nie na spravnych miestach alebo sa k ním nedostane ten vzduch čo ma že ?Rasto píše:moze byt chyba v malom motorceku ktory vhana vzduch na cidlo teploty v aute.
Nemalo by to byť tak, že v lete (30°) mam v aute pri správnej funkcii nastavenú a vychladenú teplotu 22, otvorím okno a tým pádom by som mal zaregistrovať že sa zvýši výkon ventilátora kurenia aby to dokompenzoval ? to iste by malo byť aj v zime ak je vonku zima a vpustim studený vzduch do auta .. nie ? tak nejak si pamätám, že to fungovalo..
VW G5 R32 DSG
- markusaurelius
- Přispěvovatel
- markusaurelius
- Přispěvovatel
- markusaurelius
- Přispěvovatel