cmilatronic 2c

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
markusaurelius
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

cmilatronic 2c

Příspěvek od markusaurelius »

ako sa diagnostikuje a čo je možné diagnostikovať na klíme ? ja ju mám asi zle zloženú, alebo ... (po búračke - autorizovaný servis) nastavím 22 a v aute je fyzicky 28, slabo kúri, slabo chladí, proste sa mi to nelúbi. Neviete kde sú tam snímače teploty podľa ktorých sa ro riadi ? alebo ako overiť správnu funkciu klimatroniku?
VW G5 R32 DSG
laurin.clement
Přispěvovatel

Re: cmilatronic 2c

Příspěvek od laurin.clement »

markusaurelius píše:ako sa diagnostikuje a čo je možné diagnostikovať na klíme ? ja ju mám asi zle zloženú, alebo ... (po búračke - autorizovaný servis) nastavím 22 a v aute je fyzicky 28, slabo kúri, slabo chladí, proste sa mi to nelúbi. Neviete kde sú tam snímače teploty podľa ktorých sa ro riadi ? alebo ako overiť správnu funkciu klimatroniku?
Tak pokud ti to skládali jak píšeš tak jim auto odvez ať si s tím poradí sami,proč by jsi měl řešit problém po někom jiným,zaplatil jsi jim za práci tak ať ji udělají jak to má být .
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
witt
Přispěvovatel

Příspěvek od witt »

tak tak...... (hm)
Škoda Octavia 00, 1.9TDi 81kW, podvozek Weitec -30/-30, brzdy RS, silentbloky Audi TT.
Seat Ibiza Cupra 2 2.0i16V 110kW, podvozek H&R -60/-40, silentbloky - předek komplet Strongflex, zadek Powerflex, pancéřový brzdový hadice...zatím ;-)
markusaurelius
Přispěvovatel

chlapci vy netusite s kym som mal docinenia .. to bol nekonecný horor ..to tam bolo asi 5 krat vzdy nieco mozno opravili a dalsich 5veci som nasiel kde svoje stopy nechali .. takze nie tadial uz prosim nie ja si to radsej zaplatim zvlast ale tam uz nie moje nervy su mi vzacnejsie .. Takže vie mi niekto poradiť? nejaky postup ? alebo spôsob ako overiť správnosť funkcie ?
VW G5 R32 DSG
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

a co ukazuje diagnostika ? nejkake chyby v pamati zavad climatronicu ? aky mas rocnik ?
markusaurelius
Přispěvovatel

cez vag nič. cez vag sa to zda byt ok .. ale uz asi viem kde je chyba je to zle zlozene a aj tak to musim cele rozorat alebo teda dat niekam cele rozobrat .. a skontrolovat co je vsetko tam kde ma byt ..
VW G5 R32 DSG
Rasto
Přispěvovatel

Příspěvek od Rasto »

moze byt chyba v malom motorceku ktory vhana vzduch na cidlo teploty v aute.
VW Multivan T5
markusaurelius
Přispěvovatel

Rasto píše:moze byt chyba v malom motorceku ktory vhana vzduch na cidlo teploty v aute.
Rasťo ja mam taky pocit, že to nereaguje na teplotu v aute za strasne dlho sa vykúri interiér aj to musim dať na high.. predné sklo sa mi ale nerosí ... to iste plati aj o chladeni nastavím 22 a ventilátor kúrenia sa zoslabí na minimum ako by nepotreboval chladiť a pri tom je v aute 30. Ja neviem kde sú snimače tpeloty bo mi to tak pride, že to akoby nesnímalo správnu teplotu .. a to tam je nejaký motorček čo vháňa vzduch z interieru na nejake čidlo ? koľko je tých čidiel ? a kde sú ?oni tam fyzicky sú asi a preto klima nepiští, že by jej to chýbalo .. len asi nie na spravnych miestach alebo sa k ním nedostane ten vzduch čo ma že ?
Nemalo by to byť tak, že v lete (30°) mam v aute pri správnej funkcii nastavenú a vychladenú teplotu 22, otvorím okno a tým pádom by som mal zaregistrovať že sa zvýši výkon ventilátora kurenia aby to dokompenzoval ? to iste by malo byť aj v zime ak je vonku zima a vpustim studený vzduch do auta .. nie ? tak nejak si pamätám, že to fungovalo..
VW G5 R32 DSG
markusaurelius
Přispěvovatel

tam hore kde sú lampičky v strede na strope je taká mriežka .. tam by nemal byť nejaký senzor ?
VW G5 R32 DSG
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

nie to je na origo mikrofon ku tel sade.
garage
Přispěvovatel

Příspěvek od garage »

podivej se jestly nejakemu motorku klapky neprekazi neco v ceste treba drat nebo neco jineho zkontroluj to a proved zakladni nastaveni klapek a melo by to byt OK :) :)
Golf GTI 245hp 6 speed 2WD
markusaurelius
Přispěvovatel

cely moj problem bol v špinavom priam kopcom zaprasenom kabinovom filry.. hmm.. to je tak ked lama cita forum :))
VW G5 R32 DSG
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

markusaurelius píše:cely moj problem bol v špinavom priam kopcom zaprasenom kabinovom filry.. hmm.. to je tak ked lama cita forum :))
(wallbash)
TDi
markusaurelius
Přispěvovatel

David-pv píše:
markusaurelius píše:cely moj problem bol v špinavom priam kopcom zaprasenom kabinovom filry.. hmm.. to je tak ked lama cita forum :))
(wallbash)
tak nooo kua ved hadam aj ja casom sa nieco naucím od vas no len chvilku mi to trva... (LOL)
VW G5 R32 DSG
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

markusaurelius píše:
David-pv píše:
(wallbash)
tak nooo kua ved hadam aj ja casom sa nieco naucím od vas no len chvilku mi to trva... (LOL)
jasná věc, v klidu ;) hlavně, že už funguje.
TDi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“