Čaute mám octavii I, 66kw, AGR
TURBO-gt1749VA, S764, jednohmota + sof. podávací čerpadlo. (závada se objevila ještě předtím něž sem dal to podávací čerpadlo)
Problém je je sledující: auto do 2200ot/min funguje normálně, ale nad tyhle otáčky se ji nechce kouří jako prase a šíleně duní do výfuku.
Vyměnil jsem čerpadlo to moje bylo špatné, ale po výměně je to stále stejné, byl sem na logu turbo reguluje perfektně akorát se na logu oběvoval předvstřik kerý padá na 0 stupňů.
V čem je problém?
děkuji za rady
Oi-66kw, padá předvstřik
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Oi-66kw, padá předvstřik
Octavia I 1.9Tdi, 66kw,AGR, chip by MoraviaTuning max spokojenost, jednohmota 1Z, konečně s764, TT puky, Rs podvozek, véfuck Traktor zetor 7411 = Trocha kouře ještě nikoho nezabila =)
diagnostika právě nepíše vůbec nic... to je divné... kdyby to bylo turbo tak to bude psat něco s tlakem, ale nic mě nepíše...
rozvody jsem kontroloval když sem včera měnil čerpadlo...
a jede stále stejně hulý jako prase, duní a žere a nejede...
nevím co dál... překontroluju tlaky ve válcích jestli náhodou není fouklej ventil nebo tak něco...
další rady?
rozvody jsem kontroloval když sem včera měnil čerpadlo...
a jede stále stejně hulý jako prase, duní a žere a nejede...
nevím co dál... překontroluju tlaky ve válcích jestli náhodou není fouklej ventil nebo tak něco...
další rady?
Octavia I 1.9Tdi, 66kw,AGR, chip by MoraviaTuning max spokojenost, jednohmota 1Z, konečně s764, TT puky, Rs podvozek, véfuck Traktor zetor 7411 = Trocha kouře ještě nikoho nezabila =)
-
- Aktivista
njn... NO MONEY..
jinak se to stalo z ničeho nic takže k tomu vedení bych se asi nepřiklonil... n uvidíme profouknout to můžu...
jinak se to stalo z ničeho nic takže k tomu vedení bych se asi nepřiklonil... n uvidíme profouknout to můžu...