porucha abs
Moderátoři: šulda, Moderátoři
porucha abs
Zdarec dokazal by mi nekdo poradit mam OI a porad se mi propada brzda a razuje abs na suchem povrchu jako bych bruslil po lede,cidlo jsem nedavno menil na lp kole-bylo vadne,ale vag ted chybu nehlasi zadnou,odvzdusnoval jsem to pres vag, ale nic nepomaha tak jsem vytahl ten stekr s abs abych mohl vubec jezdit,diky za rady
Seat Ibiza PD 6ti kvalt,KN filter,výfuk 60mm
-
- Přispěvovatel
Re: porucha abs
dela to hned po vymene toho cidla ? zapoj ten stekr a vyzkousej to v akcnich clenech pres vag
race tdi píše:Zdarec dokazal by mi nekdo poradit mam OI a porad se mi propada brzda a razuje abs na suchem povrchu jako bych bruslil po lede,cidlo jsem nedavno menil na lp kole-bylo vadne,ale vag ted chybu nehlasi zadnou,odvzdusnoval jsem to pres vag, ale nic nepomaha tak jsem vytahl ten stekr s abs abych mohl vubec jezdit,diky za rady
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
u fiesty, nebo co to bylo jsem tohle resilo v loni a vysledek? bud bylo nejaky kratsi lozisko nebo slabsi krouzek, protoze se protacel a jakmile zustal viset, tak to aktivovalo abs, dal jsem lozisko y krouzek novy a v pohode. je to tam takovej divnej system, moc se mi to nelibilo. 

launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.