plyny nejsou zrovna tak chladne, sice je tam chladic vyfuk.plynu, ale je tam klapka. takze ridici jednotka si to hlida, nejak se mi to tvoje tvrzeni nezda. to ze mene kysliku, mensi expanze je chapatelna.
jinac k uprave DPF, resil jsem nejake auta, s upravenou jednotkou, a celkem problem, prote jednotka byla tak oblbnuta, ze nevypisoval chby ale auto nejelo.
Díky za podporu..odstraněním egr ventilu u vozidel do rv 2005 dejme tomu, nic proti tomu, ale u A6 3.0 tdi, to se mi zdá, že si tu někdo říká o malér..Dá se DPF odstranit, ale musí to dělat včetně sw opravdu někdo, kdo to umí..Kdyby někdo měl zájem, mám kontakt..
kate82 píše:Egr ti omezuje únik NOx do ovzduší..když se egr zaslepí, což je celkem dost velkej trend u lidí, co jezdí po silnicích bomby, tak máš z auta jeden velkej uhel..z auta se ti valí dým do 3000 tis otáček..
Mechanik by ti měl vysvětlit fnkci egr,když ti doporučuje jeho odstranění..
Koukám další odborník...
to je ten internetovej typ odborníka co odpovídá na každý téma a ví o tom ve skutečnosti hov.o
kate82 píše:Egr ti omezuje únik NOx do ovzduší..když se egr zaslepí, což je celkem dost velkej trend u lidí, co jezdí po silnicích bomby, tak máš z auta jeden velkej uhel..z auta se ti valí dým do 3000 tis otáček..
Mechanik by ti měl vysvětlit fnkci egr,když ti doporučuje jeho odstranění..
Koukám další odborník...
to je ten internetovej typ odborníka co odpovídá na každý téma a ví o tom ve skutečnosti hov.o
Bude ti to trochu baštit..záleží na tom jak s tim pojedeš..každopádně nemá smysl to dál rozebírat, egr je celkem choulostivý téma, takže to zkus bez něj a kdyby byl zájem o egr, písni si sz o kontakt..
Naposledy upravil(a) kate82 dne 02 kvě 2012, 21:11, celkem upraveno 1 x.
poslední dobou jezdím více méně předpisově, na projížďky mám silničku. Navíc mi dnes stačila cesta do Brna, kdy jsem potkal jednoho nového policejního passata u Nesovic a na dálnici staršího
LancerEVO10 píše:poslední dobou jezdím více méně předpisově, na projížďky mám silničku. Navíc mi dnes stačila cesta do Brna, kdy jsem potkal jednoho nového policejního passata u Nesovic a na dálnici staršího
Pak nemusíš řešit spotřebu ani papíry ..tipuju, že ti to jede cca za 8l/100, když se s takovym motorem tak loudáš
No dnes jsem měl spotřebu 6,6l do centra Brna a 6,8l zpět. Když jsem jel nedávno v noci z Liberce a po dálnici jel kolem 180, tak byla spotřeba 8,5. Ale takové auto je stejně dobré pouze na jízdu po přímce, jelikož jsem k němu přišel tak trochu nechtěně, tak jej asi vyměním za něco menšího a hbitějšího