čidlo tlaku klimatizace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
čidlo tlaku klimatizace
Potřebuji poradit,klima píše chybu 00792 Tlakový spínač klimatizace.Zjistil jsem,že mám 3 pin.konektor. na konektoru je číslo 1J0973703,
1.potřebuji vědět kde popř. za kolik se dá sehnat levněji než v orig.škoda (si myslim,že to bude palka).
2.Nejlépe bych potřeboval číslo toho čidla.
3.zajímá mě,zda si ho mohu vyšroubovat aniž by unikla klima(předpokladam,že je tam nějaký ventil-kulička)?
4.Dále, zda jde tento spínač nějak korektně vyzkoušet (přivedením napětí apod.)
díky za odpovědi
1.potřebuji vědět kde popř. za kolik se dá sehnat levněji než v orig.škoda (si myslim,že to bude palka).
2.Nejlépe bych potřeboval číslo toho čidla.
3.zajímá mě,zda si ho mohu vyšroubovat aniž by unikla klima(předpokladam,že je tam nějaký ventil-kulička)?
4.Dále, zda jde tento spínač nějak korektně vyzkoušet (přivedením napětí apod.)
díky za odpovědi
- Radek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Tlak tam muže byt ale otazka jestli dostačujici.Pokud maš kde pučit to tlakove čidlo je to 10 min zaležitost to vyskoušet určitě mam.Odkud seš?Rdoktor píše:No napln v klime je na 100%,protoze jsem ji daval nedavno naplnit a zkouisel jsem poté a tlak tam je ! Takze skutecne s nejvetsi pravdepodobnosti je to ten spinac.
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Přispěvovatel
1. V žádném případě nekupovat v obchodě, zajdi na vrakáč a za max 500,- ho máš a pokud je to slušnější vrakáč, na místě si ho můžeš zkusit namontovat a vyzkoušet, případně vrátit.
2. číslo je na tlakáči, ale je to zbytečné. Prostě chtěj do škodovky, maji jich spoustu ...
3. Přesně jak píšeš, žádný problém, stačí klíč, vyndat konektor a povolit to.
4. V domácích podmínkách to nevyzkoušíš ... jdi na bod 1.
)))
Co ti to případně dělá ... ?
Zkus vyndat konektor z tlakáče, zapnout klimatzaci a pak strčit konektor zpátky, máš klimatronic .. ??? Klidně by to mohla být i jednotka dochlazování, cena na oblíbeném vrakáči max 1000,-
2. číslo je na tlakáči, ale je to zbytečné. Prostě chtěj do škodovky, maji jich spoustu ...
3. Přesně jak píšeš, žádný problém, stačí klíč, vyndat konektor a povolit to.
4. V domácích podmínkách to nevyzkoušíš ... jdi na bod 1.

Co ti to případně dělá ... ?
Zkus vyndat konektor z tlakáče, zapnout klimatzaci a pak strčit konektor zpátky, máš klimatronic .. ??? Klidně by to mohla být i jednotka dochlazování, cena na oblíbeném vrakáči max 1000,-
raději si to zničím sám, než aby to udělal někdo jiný ...
-
- Přispěvovatel
Přečti si tento link ..
Tam jsem to také popsal ...
jak vidíš, žádný učený z nebe nespadl ...
http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... sc&start=0
Tam jsem to také popsal ...
jak vidíš, žádný učený z nebe nespadl ...

http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... sc&start=0
-
- Přispěvovatel
No, a pak že to nepude ..doktor píše:Tak konečně jsem se k tomu dostal.Vyměnil jsem čidlo tlaku a klimoška jede jak z praku.Takže bylo skutečně čidlo v háji.Sehnal jsem úplně nové od kamaráda,kterému přebývalo za 200,-Kč což si myslím je úplně nej cena.Jinak všem děkuji