Špatná barva budíků
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Špatná barva budíků
Zdravim, už jsem to tu jednou řešil, ale bohužel se to nedořešilo a teď už asi znám problém. Mám passata 1.9 TDI, 66kw, 1997, NEcan a měl jsem auto bez PC. Sehnal jsem si budíky co jsou do roku výroby 2000 A MAJÍ MODRÉ PODSVÍCENÍ A TY MOJE STARÝ MAJÍ ZELENÉ. Je to nějaký problém ? Dá se to nějak vyřešit ? Myslím si, že se musí změnit nějak kabeláž, ale nevím jak. Problém je v tom, že budíky špatně ukazují aktuální a momentální spotřebu. Aktuáalní:49l průměr:99.9l.
musi se budiky prispusobit autu.delal sem uplne to same mel sem zelene budiky u passata a daval sem tam modre taky sem nemel palubak a tady byl.tak tenhle kluk z fora zx6ninja me je prehodil prispusobil a dal kabelaz na pc.ale ukazovalo to spatne spotrebu tak sem zajel k elektrikari ktery pc prizpusobil memu autu a uz to funguje.
a náhodou nevíš jak je přizpůsobit aby to dobře uzkazovalo ?passicek píše:musi se budiky prispusobit autu.delal sem uplne to same mel sem zelene budiky u passata a daval sem tam modre taky sem nemel palubak a tady byl.tak tenhle kluk z fora zx6ninja me je prehodil prispusobil a dal kabelaz na pc.ale ukazovalo to spatne spotrebu tak sem zajel k elektrikari ktery pc prizpusobil memu autu a uz to funguje.