LED místo 5W žárovek - vypnutí kontroly přes VAG

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
acmetelka
Nováček
Odpovědi: 0

LED místo 5W žárovek - vypnutí kontroly přes VAG

Příspěvek od acmetelka »

Zdravím, vyměnil jsem si na zadní SPZ klasické žárovky za LED, ale nefunguje to, protože je tam kontrola prasklých žárovek.

Nevíte jestli a jak to jde s pomocí VAG vypnout? Našel jsem na jiném fóru popis pro Fabii, postup snad bude podobný, kódy jistě jiné. VAG jsem zatím používal jen pro diagnostiku, kódoval jsem jen servisní interval, tak si tím nejsem uplně jistý, abych to ještě víc nezničil. :)

Mám vag 805 CZ.

Díky moc, Metla
Passat 2.0 125kW DSG << ChRoChTaK :: v kombajnu :: hagusy :: fialky :: paluba kaštan :: sesle vepř :: bez švihadel >> DPF OFF
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

na akom aute? ak na passate 3c tak vypnut to nejde, ale ide pouzit LED can bus, tie chybu nevyhadzuju
acmetelka
Nováček

Příspěvek od acmetelka »

Jojo, P3C, 2007. Diky, tak pohledám. Jen se zeptám, jak to je u těch CAN BUS udělané, jen tam jen nějaký člen co má potřebný odběr (rezistor, zkratovaný stabilizátor)? Nebo to nějak komunikuje s řídící jednotkou?
Passat 2.0 125kW DSG << ChRoChTaK :: v kombajnu :: hagusy :: fialky :: paluba kaštan :: sesle vepř :: bez švihadel >> DPF OFF
dajaro
Sběrač informací

Příspěvek od dajaro »

Ahojte ja mam ten isty problem ale na dvojkovej oktavke viete mi dat niekto postup na vcds 10.6? dakujem za kazdu pomoc
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

vypnut to nejde, skusal som to hocijako, chyby to vyhadzovalo stale, treba pouzit ziarovky CANBUS potom je to OK
burek
Přispěvovatel

Příspěvek od burek »

kupte si ledky při kterých to nebude blbnout.na octaviaclubu ty CaNový prodává superfaty
Seat Altea XL BLS , turbo BMM+jednohmota HDS 57 by huml
Filas
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filas »

acmetelka píše:Jojo, P3C, 2007. Diky, tak pohledám. Jen se zeptám, jak to je u těch CAN BUS udělané, jen tam jen nějaký člen co má potřebný odběr (rezistor, zkratovaný stabilizátor)? Nebo to nějak komunikuje s řídící jednotkou?
Je tam rezistor, který dělá potřebný odběr.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“