G III TDI strácí výkon při delším zatížení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Filas
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám stejný problém, padá mi to do nouzáku! Měl jsem teď auto na vyčištění turba v servisu na Kladně. Turbo rozebrali, vyčistili, zjistili přitom, že je přirezlá ta ovládací plechovka, tak jí taky vyměnili a závada pořád stejná! Tak vyměnili ventil N75, váhu vzduchu a furt stejný. Vyndali hadici od EGR a zjistili, že EGR pravděpodobně úplně netěsní, pořád trochu propouští, může to být tím? Jde u Octavie 81kW, 2000rok zaslepit na zkoušku a může to být tím? Případně co zkusit vyměnit dále, mohlo by to být to čidlo tlaku a teploty vzduchu? A je to u octavie to čidlo za pravým předním světlem pod nádobkou ostřikovačů? Nebo by to mohl být ten katalyzátor? Už si fakt nevím rady

Filas píše:Mám stejný problém, padá mi to do nouzáku! Měl jsem teď auto na vyčištění turba v servisu na Kladně. Turbo rozebrali, vyčistili, zjistili přitom, že je přirezlá ta ovládací plechovka, tak jí taky vyměnili a závada pořád stejná! Tak vyměnili ventil N75, váhu vzduchu a furt stejný. Vyndali hadici od EGR a zjistili, že EGR pravděpodobně úplně netěsní, pořád trochu propouští, může to být tím? Jde u Octavie 81kW, 2000rok zaslepit na zkoušku a může to být tím? Případně co zkusit vyměnit dále, mohlo by to být to čidlo tlaku a teploty vzduchu? A je to u octavie to čidlo za pravým předním světlem pod nádobkou ostřikovačů? Nebo by to mohl být ten katalyzátor? Už si fakt nevím rady
NO kokam ze kazdymu to dela neco jineho a v servisu ti akora meni vsechny dily a púokazd to je neco jineho. Mne se to taky deje a taky uz envim co stim asi to prodam. Bojim se toho aby to neby la nejaky skyta vada ktera nejde opravit?
-
tomáš karbus
- Aktivista
nemam riadiacku na skusku a uz to bolo aj chvilku bez problemov tak sme to skontrolovali ze co sa stalo ked to ide a na nase prekvapenie sa prethla hadicka co ide do riadiacky