G III TDI strácí výkon při delším zatížení

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pem
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od pem »

Měl jsem to samé na Octavii 1.9 TDI 81 kW a stačilo vyměnit N75. U Octavie se nachází nahoře na stěně mezi motorem a prostorem pro posádku. Kamarád to měnil i na Golfu III 66 kW a také to pomohlo.
Filas
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filas »

Mám stejný problém, padá mi to do nouzáku! Měl jsem teď auto na vyčištění turba v servisu na Kladně. Turbo rozebrali, vyčistili, zjistili přitom, že je přirezlá ta ovládací plechovka, tak jí taky vyměnili a závada pořád stejná! Tak vyměnili ventil N75, váhu vzduchu a furt stejný. Vyndali hadici od EGR a zjistili, že EGR pravděpodobně úplně netěsní, pořád trochu propouští, může to být tím? Jde u Octavie 81kW, 2000rok zaslepit na zkoušku a může to být tím? Případně co zkusit vyměnit dále, mohlo by to být to čidlo tlaku a teploty vzduchu? A je to u octavie to čidlo za pravým předním světlem pod nádobkou ostřikovačů? Nebo by to mohl být ten katalyzátor? Už si fakt nevím rady
:?
Hudousek
Nováček

Příspěvek od Hudousek »

Filas píše:Mám stejný problém, padá mi to do nouzáku! Měl jsem teď auto na vyčištění turba v servisu na Kladně. Turbo rozebrali, vyčistili, zjistili přitom, že je přirezlá ta ovládací plechovka, tak jí taky vyměnili a závada pořád stejná! Tak vyměnili ventil N75, váhu vzduchu a furt stejný. Vyndali hadici od EGR a zjistili, že EGR pravděpodobně úplně netěsní, pořád trochu propouští, může to být tím? Jde u Octavie 81kW, 2000rok zaslepit na zkoušku a může to být tím? Případně co zkusit vyměnit dále, mohlo by to být to čidlo tlaku a teploty vzduchu? A je to u octavie to čidlo za pravým předním světlem pod nádobkou ostřikovačů? Nebo by to mohl být ten katalyzátor? Už si fakt nevím rady
:?

NO kokam ze kazdymu to dela neco jineho a v servisu ti akora meni vsechny dily a púokazd to je neco jineho. Mne se to taky deje a taky uz envim co stim asi to prodam. Bojim se toho aby to neby la nejaky skyta vada ktera nejde opravit?
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

tvuj problem je jednoznačně v čídle v řídíci jednotce výměn tu jednotku a máš po problemu.

jinou jednotku seženeš od 1500 do 3000 kč
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
pavel tdi
Nováček

Příspěvek od pavel tdi »

už to opravdu vidím jen na tu řj protože jsem opravdu všechno ostatní vyskoušel
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

tak jestli to myslíš vážně s tou jednotkou tak ti ji necham levnejc nez tu pisou tak se ozvi na seznam a dohodnem se,ale stejne se mi to nezda
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

No , ještě bych na zkoušku vyndal KAT,třeba bude po problému :)
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

U mna problem este pretrvava (LOL) nemam riadiacku na skusku a uz to bolo aj chvilku bez problemov tak sme to skontrolovali ze co sa stalo ked to ide a na nase prekvapenie sa prethla hadicka co ide do riadiacky (LOL) po oprave hadicky pada do nudzaku (wallbash) takze riadiacka to isti :D
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

To je stále to auto , jak jsme si dopisovali :?
A tak mě napadlo,na tom čidle jsou taky 3 piny, nešlo by vytáhnout dráty, a dát tam kasický čidlo ,třeba z G4?
Je to spíš otázka pro ty, kteří se věnují úpravám, nebo opravám ř, j.
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

Nooo to je (LOL) ved vravim pozeral som to cidlo priamo v riadiacke ,vyletovat sa da ja som ho skusil preletovat ci nema studenak ,ale neslo to ale na druhy den uz ano az do teraz :x sme nahodou zistili za je pretrhnuta hadicka (LOL) (LOL) a zase nic
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

To Ti nezávidím.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“