Systém kontroly výfukových plynů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Systém kontroly výfukových plynů
Zdravím borci
mam problém na nové Octavii PD 77 kw se mi rozsvítila na přístrojové desce kontrolka (Systém kontroly výfukových plynů) jelikož je v záruce je v servisu a samozřejmě, že si již lámou týden hlavu co to je kde je chyba už i kontaktovali borce z MB. Nevíte někdo co to dělá ??? Není to třeba jen špatná nafta???
mam problém na nové Octavii PD 77 kw se mi rozsvítila na přístrojové desce kontrolka (Systém kontroly výfukových plynů) jelikož je v záruce je v servisu a samozřejmě, že si již lámou týden hlavu co to je kde je chyba už i kontaktovali borce z MB. Nevíte někdo co to dělá ??? Není to třeba jen špatná nafta???
-
- Nováček
-
- Nováček
zkontrolovat EGR systém?Pavel Cihlář píše:Mám také problém u Fábie 1,4 74Kw
stále se mi rozsvicí kontrolka motoru,po 5-10km
vag hlásí chybu č.16785(Průchod recilkulace spalin příliš malý)
Readines status je 10100001
už nevím fakt jak na to. 6q0 907 379D
Dík za každej nápad
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Re: Systém kontroly výfukových plynů
nemáto particular filter neboli filtr pevných částic?alik.bodie píše:Zdravím borci
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
-
- Nováček
zkontrolovat EGR systém?[/quote]
DNES TEDA JEŠTĚ ZKUSÍM ERG,NEBO DÁ SE NĚJAK VYČISTIT?
taky jsem tady někde četl o jeho zaslepení ,ale to až snad naposled.
DNES TEDA JEŠTĚ ZKUSÍM ERG,NEBO DÁ SE NĚJAK VYČISTIT?
taky jsem tady někde četl o jeho zaslepení ,ale to až snad naposled.
Naposledy upravil(a) Pavel Cihlář dne 13 zář 2006, 09:09, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
Re: Systém kontroly výfukových plynů
Ahojte, mam rovbaku chybu, Octavia 3, 2010, 1.9 tdi, 77kW, kod motora BXE. Co to moze byt ?alik.bodie píše:Zdravím borci
Dakujem

AUDI TT 1.8 T QUATTRO 225bhp - predane 
AUDI A4 1.9 TDI PD130 AWX 135.000 skutocnych km - bez uprav

AUDI A4 1.9 TDI PD130 AWX 135.000 skutocnych km - bez uprav