mam feliciu 1.3MPi r.v.1997 50kw
menil som tam spojkove ložisko a niečo som asi zle poskladal ale neviem prist nato že čo .... ked naštartujem tak je v pohode ale akonahle zaradim nejaku richlost tak počut zvuk ako keby drali zubi v prevodovke o seba alebo šucha nejake železo o železo... robi to pri všetkych richlostiach dnes som auto trochu potlačil pri zhasnutom motore lebo som ho išiel odtiahnut a ked som naštartoval tak auto išlo zaradil som richlost a išiel preč.. prešiel som asi 2km a spravilo mi to zase zas nešlo nič zaradit...tak som ho odtiahol a ked som došiel do ciela tak som skušal znovu a auto ide v pohode....
(SPOSOB OPRAVI)normalne som vibral jednu poloos z kolesa druhu som len odskrutkoval (z prevodovky som ich neviberal) odpojil som spojkove lanko, 2 silendbloky a dal som prevodovku nazem pod auto neodmontoval som tiahlo radenia a tachometrove lanko .... vimenil som ložisko nahodil som to a nejde.....
nechapem čo tomu može biť potreboval by som pomoc alebo radu čo by som mal skontrolovat alebo vimenit... DAKUJEM
felicia - Prevodovka
Moderátoři: šulda, Moderátoři