Jihočeši pozor a pak hlašte jaký to bylo

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Jihočeši pozor a pak hlašte jaký to bylo

Příspěvek od Ladas »

http://www.novinky.cz/domaci/272220-na- ... orska.html

komu to co odneslo a zase přineslo ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Yap
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Yap »

Podle radaru ČHMÚ je to v Plzni (LOL)
Vovlo V40 1.9 TDi 66 kW
Obrázek
Obrázek
JohnyFlat
Přispěvovatel

Příspěvek od JohnyFlat »

zatim je tu krásně, přijemně se ochladilo :-D
Octavia TOUR 1.9 TDI ALH
JohnyFlat
Přispěvovatel

Příspěvek od JohnyFlat »

a nechci kecat, ale jde ti to tam na Prahu Ládíku... když budete hodný, tak vás to možná mine :-D
Octavia TOUR 1.9 TDI ALH
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

tak tady začíná blejskat zvedá se vítr a mraky jak ve válce světů...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

tak začlo pršet
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

nevím jak na jihu, ale to, co se přehnalo u nás na severu, to jsem snad v životě nezažil. normálně konec světa. od 22h stále nejde proud...
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
kibi
Aktivista

Příspěvek od kibi »

severozápad hlásí od 21:30 přírodní "stroboskopy" a liják jak z konve...každopádně takový blesky dlouho nepamatuju :o
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

No to byla noc :D V pokoji 2x5 metrů jen střešní okno. Takže venku krásně, chládek, pohodička a já se tu pek ve 27°C a poslouchal, jak ta sviňská okna bubnuje do okna a na střechu :D A když jsem konečně zabral, tak jsem musel letět ven vypnout alarm, kterej jsem neprozřetelně nechal zaplej :D Bylo to docela dlouhý. Doma když mám auto v garáži a můžu si otevřít okno, tak mě to netrápí, ale tady jsem fakt klidný spaní neměl :D (Českolipsko)
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Golfisko
Aktivista

Příspěvek od Golfisko »

Co se týče pondělí, tak to nejhorší Plzeň určitě minulo...

Obrázek

Ze včera na dnešek v noci taky slušně zapršelo, z plochy 20m2 mi napršelo za noc asi 250L vody :o
G3 Variant 1,9 TDiObrázek ... only S764
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Tak vcera Hradec decentne pod vodou. Hasici si provetrali faldy ale jinak zadna katastrofa. U nas v Trebe to bylo ale peprne - gajgry to nebraly, jakoz i zbytek kanalizace a anglicky dvorky vytvorily zajimavy pohled jako do akvaria :D

Zlab, hluboky asi 50cm, kterym konci svazujici se strecha baraku tak pretekal, jezirko se nam prelilo a meli jsme obavy, zda nam nebudou plavat po zahrade ryby ... nastesti zustaly u dna, precijen ty poryvy byly dost intenzivni takze se jim vubec nedivim.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ono se to dnes nezdá, ale když se bavíš se starým dědkem o potopách, tak ti řekne , dokud byla políčka ohraničená remízky, kamennými ploty, tak potopy nebyly tak tragické, tyhle zábrany vázaly vodu a hlavně neumožnovaly odplavování zem. půdy a ničení ornice.. Jakmile komunisti vše zplanýrovali, tak to začalo..Začala eroze , protože přírodní zábrany nefungovaly. Dnes všude jezdí sekačky, každý keř pitomci zničí, každý vocas se ohání křovinořezem a takhle to vypadá. Kdysi mi kámoš vyprávěl, jak jeho brácha po emigraci do USA nadával, jak začne víkend, tak všichni ti pitomci z kanceláří, kteří si pohybem rozhánějí hemeroidy, začnou sekat svoje zahrádky, protože správný trávník musí mít přeci max. 1cm...A teď je to i u nás, jo kdyby musel vzít kosu, tak na to kašle, ale on sedne na traktůrek , který jeho pupek uveze a seká a seká , kolikrát i v 7. ráno..Mám chuť poslat na tyhle pitomce otrávený šíp, po kterém by jim ochrnul mozek, stejně je k ničemu... :D
nepropadat panice...
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

taky jsi zapoměl na to kolik bylo cest měst a parkovišť ona ta voda někam odtéct musí a když se nemá kam vsakovat (výška trávy nejni rozhodující) tak jsou potom lokální záplavy ani nemrkneš navíc když to přijde v intenzitě jako když tě zlije kýblem tak ta půda ani nemá šanci...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, ten všudypřítomný asfalt a beton..Pole jako celina, která toho moc nevsákne a ještě jsou zde nápady, vymlátit aleje okolo cest, aby lidé zvyklí na autodromy z okolí měst do nich nevráželi.. S rostoucí civilizací a vzdělaností ubývá rozumu..Dojedeme na to..
nepropadat panice...
FandaTDiček
Přispěvovatel

Příspěvek od FandaTDiček »

no, jako nemám nic proti stromům u silnice... ale dřív se jezdilo koňma a možná jim to dělalo chládek, ale dneska už některý jsou těsně za čárou a nezlob se na mě, tam nemají co dělat... až se ti o něj někdo z rodiny zabije a nemusí to bejt ničí záslucha nebo chyba, třeba bouchne kolo, tak budeš mluvit jinak...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“