Klimatizace fouká teple

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
vw-hak
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Klimatizace fouká teple

Příspěvek od vw-hak »

Zdravim, mám passat 1.9 TDI, 66Kw, 1997 a mám problém s klimou. Nedávno jsem byl na doplnění a bylo mi řečeno, že klima nikde neuniká, ale že nemám zapojenej senzor slunečního svitu....zapojil jsem ho, ale klima mi stále fouká teple :( Když nastartuju, zapnu klima, tak něco někde clavke a otáčky se houpnou.... nevíte kde by mohl být problém ? :( Diagnostika na klimatizaci nic neukazuje :(
Prosím o radu.. už sem v těch vedrech úplně zoufalej :(
omega001
Přispěvovatel

Re: Klimatizace fouká teple

Příspěvek od omega001 »

vw-hak píše:Zdravim, mám passat 1.9 TDI, 66Kw, 1997 a mám problém s klimou. Nedávno jsem byl na doplnění a bylo mi řečeno, že klima nikde neuniká, ale že nemám zapojenej senzor slunečního svitu....zapojil jsem ho, ale klima mi stále fouká teple :( Když nastartuju, zapnu klima, tak něco někde clavke a otáčky se houpnou.... nevíte kde by mohl být problém ? :( Diagnostika na klimatizaci nic neukazuje :(
Prosím o radu.. už sem v těch vedrech úplně zoufalej :(
Zajěď tam,kde dělají klimatizaci poctivě a ošahají ti trubky. Ale asi častá závada - expanzní ventil. Každopádně nejdříve tlakový test
Dokud neumíš létat,musíš se v tom naučit chodit.
Mercedes Star + Vag KKL + origo Hex-can + Lexia
vw-hak
Sběrač informací

Příspěvek od vw-hak »

Tak to ošahání potom zkusím sám... kde na jdu ten expanzní ventil ? Případně hodíš mi sem prosím nějaký link s cenou ?
Díky
vw-hak
Sběrač informací

Příspěvek od vw-hak »

Kde najdu přesně klimakompresor ? Můžete ho prosím nějak vyfotit na autě a označit to ? Teď jsem sahal na ty trubky a ta blíž ke kolu je studenější... ta druhá je taková teplá... a jinak Ten menší větrák se mi vůbec netočí, ale když zapnu klimu, tak je slyšet nějakej zvuk jinej v autě.
davemo
Přispěvovatel

Příspěvek od davemo »

dole pod altíkem
Seat toledo rv04 66kw rotačka
vilik
Přispěvovatel

Příspěvek od vilik »

Evidentně o tom nevíš vůbec nic a chceš nejspíše diagnostikovat závadu. Poslechni omega001 a přenech to odborníkům. Stejně, tak jako tak, tam skončíš.
VW Sharan
1.9 TDI PD
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“