Prokluzuje,neco,ale co??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prokluzuje,neco,ale co??
Ahoj,mam dotaz,pri rozjizdeni na 1st.neco proklouzne v naprave,neni to spojka,jen kdyz se rozjizdim,prirovnal bych to k tomu,kdyz v zime stojim na snehu a chci se rozjet,tak je to presne to same drhnuti,prijde mi to jako diferencial??V zime je to logicke,toci se jedno kolo a to druhe stoji,a vydava to divne zvuky a to mi to ted dela,kdyz je sucho a jen na 1st.poradi mi nekdo co by to mohlo delat??Dekuju
-
senioring1
- Přispěvovatel
Takze mam novy poznatek,nedalo mi to,vyndal jsem u baterky pojistku na ABS a ono to prestalo
jenze,po vraceni pojistky zaclo znovu,vzal jsem Vag-com,koukal na hodnoty kol,jakou rychlosti se toci,a prestalo to delat,ale jakmile jsem VAg odpojil,tak to zase zaclo,je mi to divny...Zkousel jsem i aktivni cleny ABS,vse probehlo v poradku a jakmile odpojim VAg,tak to zase zacne delat,myslite,ze je na vymenu cidlo??popr.cidla?Nevim jestli jsem to psal v prispevku vyse,ale delaly se loziska na obou stranach ve predu,rozvody a homo.klouby,tak jestli treba nenapadal nejaky bordel na ten snimac otacek..protoze od te doby mi taky pri vysi rychlosti a pri intenzivnejsim brzdenidocela dost vibruje volant,ale kotouce jsou beztak uz sjety,tak jsem koupil novy,zitra je vymenim...poradi mi nekdo co s tim ABS??Diky
si precitaj hore co som pisal mas elektronicku uzavierku a ta roby take suchotanie a skripanie chapes?a preto pri pripojeni vagu ti to nerobi lebo by si nenohol kontrolovat cidla ked by to fungovalo a pribrzdovalo kolesa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
159 2.4 JTDM Na objednavku fuul EGR OFF DPF OFF KAT OFF SWIRL OFF turbo GTB2056V tlak 1.9bar davka 100mm3 cca 290 ps 550nm Sarkan cip ON