Prokluzuje,neco,ale co??

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jurki888
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jurki888 »

mozno ti zle ukazuje nejaky snimac na kolesi ale to by chrcalo aj pri normalnom rozjazde v akom stave mas gumy?a ne vysi ti oblozenie na kolese?
159 2.4 JTDM Na objednavku fuul EGR OFF DPF OFF KAT OFF SWIRL OFF turbo GTB2056V tlak 1.9bar davka 100mm3 cca 290 ps 550nm Sarkan cip ON :-)
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

Taky mi to dělá a už mě to sere. Vypozoroval jsem, že mi to udělá jen při jedné určité rychlosti rozjezdu.
S běžnou funkcí EDS, tedy přidáním plynu, prokluzem kola a jeho přibržděním to nemá co společného, protože mi to zachroupá i při rozjezdu z prudšího kopce bez zařazeného kvaltu a samozřejmě bez přidání plynu.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
dj_novys
Přispěvovatel

Příspěvek od dj_novys »

je to mozne,ze mi to ukazuje spatne hodnoty ten snimac,gumy mam letos kupovane nove,oblozeni je OK,je mi to divne,ze to dela od te doby,co byly venku tehlice s nabojem,aby se prelisovalo lozisko..musi to mit s tim nejakou spojitost,jinak mi to dela jen pri pomalem rozjizdeni,kdyz se rozjedu prudceji,tak mi to neudela.....
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“