Auto nema ziaden vykon

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dajaro
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Auto nema ziaden vykon

Příspěvek od dajaro »

Prosim niekoho auto nema vykon vobec nejde zlenivelo a netusim preco ide o a4 1,9 85 kw a ak sa moze niekto pozriet na logy co prikladam ale nedalo sa z neho viac vytocit prvi je pri 4 stupni a druhy pri 3 stupni
Dakujem za kazdu radu

http://www.ulozto.sk/xYGzgHS/log-01-003-010-011moje-csv

http://www.ulozto.sk/xTPS1nP/log-01-003 ... 1moje2-csv
leguan
Aktivista

Příspěvek od leguan »

pujč si od někoho vahu vzduchu a uvidíš
Tiguan 2 2.0 tdi
dajaro
Sběrač informací

Příspěvek od dajaro »

leguan píše:pujč si od někoho vahu vzduchu a uvidíš
No prave to ze to som urobil ako prve a tak som robil log tiez som na to myslel a vysledok taky ako pred tym auto nejde
dajaro
Sběrač informací

Příspěvek od dajaro »

teraz som dal uplne novu vahu a stale nic vie mi niekto poradit? ide ma porazit z toho dakujem
honzas1
Přispěvovatel

Příspěvek od honzas1 »

no ale když odpojíš váhu tak by to mělo jet taky ne? spíš bude problem jinde..vag nehlasi žadnou chybu?
polo 1.4tdi AMF
dajaro
Sběrač informací

Příspěvek od dajaro »

honzas1 píše:no ale když odpojíš váhu tak by to mělo jet taky ne? spíš bude problem jinde..vag nehlasi žadnou chybu?
Hlasi tuto 17964 - regulace plniciho tlaku - mez regulace nedosazena
P1556 - 35-00 - -
ale ako som sa tu docital je to dost siroky pojem a uz neviem kam a co skontrolovat
honzas1
Přispěvovatel

Příspěvek od honzas1 »

no jak bych si prošel regulaci turba.. netlačí ti turbo a proto to nejede a hned to letí do nouzáku.. zkus odpojit hadičku od banky, pořadně rozhybat tahlo ..nastartuješ tak se tahlo zasune, přidáš plyn tak tahlo se musi vysouvat
polo 1.4tdi AMF
dajaro
Sběrač informací

Příspěvek od dajaro »

honzas1 píše:no jak bych si prošel regulaci turba.. netlačí ti turbo a proto to nejede a hned to letí do nouzáku.. zkus odpojit hadičku od banky, pořadně rozhybat tahlo ..nastartuješ tak se tahlo zasune, přidáš plyn tak tahlo se musi vysouvat
Vies mi to prosim nejako podrobnejsie popribade obrazkovo popisat ak sa da? Akosi neviem co mas na mysli Dakujem
dajaro
Sběrač informací

Příspěvek od dajaro »

takze bola v prdely jedna hadicka a preto to neslo teraz ide jak jedna pila no a zbytocna investicia do vahy vzduchu ale je to uz ok a vdaka
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“