JTD - snížený výkon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- blacklight
- Přispěvovatel
Co to znamena 15km od slovenských hraníc. od hodonina si asi daleko pocitam , keby nie by som ti to pozrelten motor poznam lepsie ako svoje boty. Ale podla hodnot zrychlenia to je v poriadku , to bude len tvojim pocitom.
Fiat Bravo 1,9JTD GT- velky IC,vyfuk,Turbo I.H.I RHF5 1,1-1,5 Bar, 235 dvojhmota+ kovokeramika,Vacsie kotuce v predu v zadu, soft BH motor 160ps 360Nm
Fiat Bravo II 2007 1,9 JTDM 88 KW+Sharkan Chip. BMW E91 2012 325D 150Kw
Fiat Bravo II 2007 1,9 JTDM 88 KW+Sharkan Chip. BMW E91 2012 325D 150Kw
- blacklight
- Přispěvovatel
Torgan: 15 km od hranic je Rožnov pod Radhoštěm
... v Makově jsem za chvilku (ale to je víc nahoře).
Hodonín mám cca 120km cesty.
Zítra sem dám ty výsledky měření pokud to stihnu a podle toho to budu dál řešit.
Začínám zvažovat nějaký chip...

Hodonín mám cca 120km cesty.
Zítra sem dám ty výsledky měření pokud to stihnu a podle toho to budu dál řešit.
Začínám zvažovat nějaký chip...
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
EX: Lancia Lybra SW 1.9 JTD, Lancia Thesis 3,2 V6, LPG Opel Meriva LPG
Golf 2.0 TDI
- Honza ITC
- Nesolidní prodejce
- Kontaktovat uživatele:
Pokud budeš uvažovat o chipu, přes italy je odborník Šarkan (www.alfatuning.sk) má i rozumný ceny. A hlavně rozumí tomu co dělá.
Nafta bez vzduchu sa obide,ale vzduch bez nafty nie. Takze to pridanie na turbe neni az take dolezite. Ja tlacim seriovy tlak a v pohode. JTD ma vzduchu celkom prebytok. Teda do urcitej miery. Stale ale nevidim logy,ako nebieha turbo a vaha. Ak mas cestu okolo Vsetina,tak sa stav.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
- blacklight
- Přispěvovatel
- blacklight
- Přispěvovatel
Tak dneska jsem měřil... CSV je v odkazu níže.
Vyjel jsem 1-2-3 , tu 3 jsem trochu podusil aby šla od nízkých otáček, pak jsem tam dal i 4 a dostal jsem se kolem 3900ot. Pak jsem musel brzdit za autem.
http://ulozto.cz/xxbNnvG/fesexp-1207271 ... -file2-csv
EDIT: koukám na to a vidím že rychlost to ukazuje úplnou blbost, tu 3 jsem tahal cca do 110 , 4 jsem mohl tak do 140 přibližně... koukal jsem spíš před sebe
Vyjel jsem 1-2-3 , tu 3 jsem trochu podusil aby šla od nízkých otáček, pak jsem tam dal i 4 a dostal jsem se kolem 3900ot. Pak jsem musel brzdit za autem.
http://ulozto.cz/xxbNnvG/fesexp-1207271 ... -file2-csv
EDIT: koukám na to a vidím že rychlost to ukazuje úplnou blbost, tu 3 jsem tahal cca do 110 , 4 jsem mohl tak do 140 přibližně... koukal jsem spíš před sebe
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
Golf 2.0 TDI
- blacklight
- Přispěvovatel
Jestli se v tom někdo hrabal.... to netuším, já to auto takhle mám odjakživa a nikdy jsem s těmito věcmi nic nedělal. Navíc přímo tomuto nijak nerozumím.
Nejsem ani nějak zastánce chipu, protože jsem slyšel o spojkách, setrvácích a prasklých hadicích od turba, takže bych to ani neřešil, jenže poslední dobou mi přišlo, že se tomu fakt nechce jet. Když pak člověk jede s klimou a není schopen předjet bezpečně pár aut v kopci tak je to zlé.
Auto má teď na týden přítelkyně, takže to nezměřím hned. Pak změřím stejný úsek s odpojenou váhou.
Alfik:Pokud by to nevadilo, tak bych se stavil. Mám to co by kamenem dohodil a sám si neporadím.
Nejsem ani nějak zastánce chipu, protože jsem slyšel o spojkách, setrvácích a prasklých hadicích od turba, takže bych to ani neřešil, jenže poslední dobou mi přišlo, že se tomu fakt nechce jet. Když pak člověk jede s klimou a není schopen předjet bezpečně pár aut v kopci tak je to zlé.
Auto má teď na týden přítelkyně, takže to nezměřím hned. Pak změřím stejný úsek s odpojenou váhou.
Alfik:Pokud by to nevadilo, tak bych se stavil. Mám to co by kamenem dohodil a sám si neporadím.
Octavia 1.9 TDI
Golf 2.0 TDI
Golf 2.0 TDI