Přefiltrovaný RO na zimu,auto bez přestavby.
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Mělo by to být zde, ten Milošův mi přijde nejschudnější a taky funguje jak má. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=37947hanyking píše:Jak se to dělá? Je někde postup?
Oct 1.9TDI 66kW 2001
-
- Aktivista
-
- Aktivista
iridium píše:Tak říkáš Starline (to je mi jasné páč z toho nic dobrého nekouká) a Bosch nebrat, joslovacek.milos píše:já už asi zas na brnk na dvě žhavky to chytalo blbě miloš
já ty bošky hodil do 2O5 a ten borec během roku postupně dal všechny ty staré, časem se zjistilo že ty bošky na nic mají lesklou krabičku, uvidíme časem
já jsem osobně pro beru, výrobce je francouz a distributor němec, tak tam asi nějaká kvalita je a nepamatuji si problém,
se zapalovacíma svíčkama, bosch, champion,brisk, NGK, jsem měl sposty problémů s beru ne,
uvidíme jak ty žhavky pojedou pak zas napíšu miloš
- Tomas-Oaza
- Přispěvovatel
-
- Nováček
Re: Přefiltrovaný RO na zimu,auto bez přestavby.
ja som jazdil aj na čistý letecký petrolej len som pridaval asi liter vyfritu na 10 litrov JET aby lepsie mazalo. / nafta je petrolej s povinnou primesou rastlinaku , na aditivum sa vyser , namiesto toho radsi benzin.iridium píše:No a co na zimu přidávat do oleje letecký petrolej JET A1, deklarují u něj bod tuhnutí -50 C. Stejně v klasické naftě je petroleje habaděj. A trochu nějakého aditiva a je to. (cenu jsem před chvílí poptal tak dám vědět.)
4x4 fanclub
-
- Aktivista
[quote="redbanditos"]
no kdybys jezdil na čistý jet tak zhruba za hodinku to nepojede, něco se zadře

tak takslovacek.milos píše: