Fouká pod vstřikem 1.9 tdi 66 kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fouká pod vstřikem 1.9 tdi 66 kw
Ahoj , mám problém se vstřikem na 2. válci. Nastartoval jsem motor a na 2. vtřiku slyším pupupupu. Z historie mi foukal vstřik na 1. válci, tak jsem ho vyndal a dal novou podložku a dobrý. Po 20 tis. zase , ale druhý. Hlavně nejde vůbec vyndat po 2 hodinách zápolení nic. prostříknuto wd, brzdovkou a nic. Povolit jde jen do prava a myslím , že jsem ho asi povolit, než aby se uvolnil. Jak ho mám vyndat? Co rázový vytahovák pomůže?, bojím se zničení hlavy atd. Proč mi ty vtřiky foukají, jezdím citovkou, starám se o motor jak vůl a on mi to takhle vrací.
Díky za rady a odpovědi.
tdi 66 kw agr rv.98 naj 106tis.
Díky za rady a odpovědi.
tdi 66 kw agr rv.98 naj 106tis.
no myslím že podložky je lepší vyžíhat před montáží, vyndat jistě půjdo kor když už se pohnul ale já na něj mám udělanej přípravek že ho šroubuju místo trubky a když by to opravdu nešlo tak zakrejt hadrama a zastartovat ono ho to vyrazí. Proč ti to dělá nevím utáhl jsi to na správný moment?? nemáš poškozený ty podložky pod těma koněma co drží tyvstřiky?? Nejsou poškozený ty koně od někoho kdo je někdy přetáhl??
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Nastartovat jsem to taky zkoušel a nic, ani to s tím nehlo, kovadlinka pryč a trubka chycená na dva závity a vstřik drží jak přilepený. Kovadlinky jsem dával nový. Ty vstřiky tam jsou nový včetně kovadlinek mají najeto 20tis. Taky jsem přemýšlel o tom vytahováku , namontovat na vtřik a rázama ho vytáhnout . Ještě ho zkusím klíčem (2 hodiny jsem stím hejbal) a jestli nepůjde, tak to vydím na ten vytahovák.
Tak se povedlo, ale stejně by mě zajímalo, proč se to stává , že takhle začne foukat. Prosím ještě kolegy, jestli by mi neposlali ten přípravek na ty vstřiky, třeba na příště kdyby byl potřeba (egroeg.t@centrum.cz). Díky za pomoc.