Moderátoři: šulda, Moderátoři
heled zkus dat vsechny hodnoty na origo (zvysena davka pres vag, treba i volnobeh, egr, co javim). Pak vycisti a zaslep egr, nastav predvstrik a nakonec davku na cca 3-3,5mg pri vsim vyplim (i blbej vetrak stazenej na nulu). To vse samozrejme pri 90°CM4rt4s píše:protože za 4 roky tě naučí základní věci z teorie a když máš praxi z toho 3 roky a to 3 hodiny tejdne a ve druháku tě učí pilovat pilníkem a stříhat nužkama plech tak toho človek moc nepochytí . . . . prostě jak se človek sám nezajmá nebo nedělá v servise kde se zaučí praxí tak ho podle mě žádná škola pořádně nepřipraví. . ale co to bych neřešil
zkusim ochladit tu rozdělovací hlavu a uvidimmůžu ti pak napsat RZ ? aby si mi když tak poradil něco jinýho
?
ne nastavenim predvstriku a mnozstvi (hejbe se vrskem cerpadla) nic nespravis ale polejvanim vodou joM4rt4s píše:tim ale neodstranim závadu že joa kdybych chtěl všechno hodit na základní nastvaní tak stačí jak se tu píše uložit na 00 (reset) ?
dneska sem zkoušel jak mi tu radil kolega vychladit rozdělovací hlavu čerpadla . . .a je to stejný takže čerpadlem to nebude . . .
nejaky prizpusobeni je napytel, lepsi je vycist program a upravit..M4rt4s píše:když to dneska stihnu kouknu na ty hodnotyvim, že sem chtěl přidat startovací dodávku a bylo tam dáno už dooost . . .
ono je to taky kolikrát trochu jinaktuner píše:pak to ale nema tak u vas v republice vypadat kdyz vyucujici nic neumi a jeste to nic uci, a jeste si mysli ze zna uplne vse
ono to nejak tak bude - pochybuju ze by je ucitel nenaucil takovy zaklady jako co je predvstrik a jak probiha diagslovacek.milos píše:ono je to taky kolikrát trochu jinaktuner píše:pak to ale nema tak u vas v republice vypadat kdyz vyucujici nic neumi a jeste to nic uci, a jeste si mysli ze zna uplne vse
vyučovat stádo zmrdů
kteří tam chtějí jen přežít tři roky a nic se neučit, kouřit a chlastat pivo, pospávat v zadních lavicích, hrát hry,
je kolikrát zatrest,
výsledek je takový že mladý borec po vyučení nepohne takřka s ničím a jen výměna akumukátoru znamená pro auto totální destrukci