Seat Leon FR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
folie maji atest ministerstva dopravy, tak vubec nechapu proc bych mel kvuli nim delat specialni technickou..uz to zbytecne nehrot:) a folie na prednich bocnich sklech muzes mit, ale propustnost musi byt 70-75 procent, tak klid:)..a HID xenony nikdy zadnou homologaci nemely a mit nebudou pac prave nejsou schvalene tim ministrestvem dopravy...takze klid:) To co pises se tyka treba kol pokud takovy rozmer nemas v technicaku atd;) kriidlo, spoiler atd...veci na karoserii, ktere tam nemaji co delat a nebo nejsou dane vyrobcem (naraznik po zem jak radlice)....takze tezce 

Nevim, mozna mas pravdu, mozna ne, ja na to mam svuj nazor... S tema foliema je problem, vsechny skla jsou z tovarny nastaveny na propustnost cca 75%, takze at tam das sebesvetlejsi folii, tak ta propustnost uz bude nizsi, takze asi tak, ale mne to je jedno, mejte si na autech co chcete, jen abyste se nezapomneli pochlubit, az za ty folie, svetla a podobny kraviny dostanete flastr, to uz se tady ale pak nezminis, aby nahodou nemohl nekdo rict- "ja sem ti to rikal"...lucasinho píše:folie maji atest ministerstva dopravy, tak vubec nechapu proc bych mel kvuli nim delat specialni technickou..uz to zbytecne nehrot:) a folie na prednich bocnich sklech muzes mit, ale propustnost musi byt 70-75 procent, tak klid:)..a HID xenony nikdy zadnou homologaci nemely a mit nebudou pac prave nejsou schvalene tim ministrestvem dopravy...takze klid:) To co pises se tyka treba kol pokud takovy rozmer nemas v technicaku atd;) kriidlo, spoiler atd...veci na karoserii, ktere tam nemaji co delat a nebo nejsou dane vyrobcem (naraznik po zem jak radlice)....takze tezce

Koncim diskuzi, sedam na motorku a jedu zhoret za nejbližší roh... Ještě nez ale odjedu, tak si tam namontuju HID, dam si na plexi tmave cernou folii, nalepim par rychlych samolepek, vykucham vlozku z vyfuku at ta show stoji za to

PS: pak me nezapomente na ty motorce srazit, az me neuvidite pres ty vase homologovany folie na oknech a diky super sviticim svetlum

BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Jestli moje nazory nikoho nezajimaj se muzes zeptat tech desitek lidi, kterym sem tady s necim poradil nebo pomohl, narozdil od tebe s tvyma 40 prispevkama o hovne...devmixil píše:rider : ty si reš co chces,to tady nikoho nezajima tvoje rozumy :DDDDD prosímta bez nekam do rohu, a zhoř tam !!! :DDD
Frcim do rohu

BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...

dle způsobu tvého vyjadřování pochybuju, že kdy něco jiného mít budeš...devmixil píše:Rider ... tak tak jak rikas, neda se sviti,ja na víc jako 120 nemám a ani mi to nevadi, nepotrebuju mit lepsi auto,me to stačí ... a křídlo tam prave ze mam, protoze to vypada pekne a kluci mi rikaji u nas ve vesnici,ze mam nejpeknejsi skodovku z okoli ,coz je pravda ... a ne jen diky krídlu .. !!!
co si budem povídat on ani fichtl moc nesvítíRider.23 píše:Nevim, mozna mas pravdu, mozna ne, ja na to mam svuj nazor... S tema foliema je problem, vsechny skla jsou z tovarny nastaveny na propustnost cca 75%, takze at tam das sebesvetlejsi folii, tak ta propustnost uz bude nizsi, takze asi tak, ale mne to je jedno, mejte si na autech co chcete, jen abyste se nezapomneli pochlubit, az za ty folie, svetla a podobny kraviny dostanete flastr, to uz se tady ale pak nezminis, aby nahodou nemohl nekdo rict- "ja sem ti to rikal"...lucasinho píše:folie maji atest ministerstva dopravy, tak vubec nechapu proc bych mel kvuli nim delat specialni technickou..uz to zbytecne nehrot:) a folie na prednich bocnich sklech muzes mit, ale propustnost musi byt 70-75 procent, tak klid:)..a HID xenony nikdy zadnou homologaci nemely a mit nebudou pac prave nejsou schvalene tim ministrestvem dopravy...takze klid:) To co pises se tyka treba kol pokud takovy rozmer nemas v technicaku atd;) kriidlo, spoiler atd...veci na karoserii, ktere tam nemaji co delat a nebo nejsou dane vyrobcem (naraznik po zem jak radlice)....takze tezce![]()
Koncim diskuzi, sedam na motorku a jedu zhoret za nejbližší roh... Ještě nez ale odjedu, tak si tam namontuju HID, dam si na plexi tmave cernou folii, nalepim par rychlych samolepek, vykucham vlozku z vyfuku at ta show stoji za to...
PS: pak me nezapomente na ty motorce srazit, az me neuvidite pres ty vase homologovany folie na oknech a diky super sviticim svetlum...

Jako člověk je občas rád, že někdo v diskuzi u inzerátu zdůrazní něco podstatného. Že auto bylo před měsícem na prodej s dvojnásobnejma kilometrama, že to není Cupra, ale předělávka a nebo jiný podstatný věci, ale řešit takovýhle hovna, jestli tyhle světla jo nebo ne
Lidi
Klid pro boha jeho 

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG