Výměna dvouhmotového setrváku za jednohmotu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Mám dotaz,
vybírám co dám na jednohmotý setrvačník a našel jsem tuto sadu:
http://www.parts4you.cz/spojkove-sady/2 ... .html[url]
Myslíte že to můžu dát na tu jednohmotu?
Jednohmota má označení 037105273C.
Jedná se o motor AHF 81kw chip na 104kw
Díky za radu
vybírám co dám na jednohmotý setrvačník a našel jsem tuto sadu:
http://www.parts4you.cz/spojkove-sady/2 ... .html[url]
Myslíte že to můžu dát na tu jednohmotu?
Jednohmota má označení 037105273C.
Jedná se o motor AHF 81kw chip na 104kw
Díky za radu
Přifařím se do tohoto vlákna a zeptám se na jednu věc ohledně spojky. Při rozjezdu na jedničku nebo když couvám tak si párkrát zacuká. Zabírá krásně od spodu a jinak s ní není žádný problém při řazení. Jenom to zacukání. Setrvák nemlátí ani se nijak neozývá,jen při tom rozjetí si zaškubne.
Je tam normálně dvouhmota!
Je tam normálně dvouhmota!
Škoda Octavia Scout 2,0tdi 110kw CRMB manuál 

pracou spojky je oddelit motor od prevodovky...tuto funkciu plni LAMELA..ked je hruba, znamena to pre lozisko mensiu, kratsiu cestu ku nej...lebo pritlacny tanier nemusi ist tak daleko...cize spojka zabera HORE..ked je lamela zodrata, vzdaluje sa od loziska, cize to musi zakonite urobit DLHSIU cestu, a teda aj pedal spojky ide hlbsie, cize zabera nizsie..
Myslím,že seš vedle jak ta jedle!misope píše:pracou spojky je oddelit motor od prevodovky...tuto funkciu plni LAMELA..ked je hruba, znamena to pre lozisko mensiu, kratsiu cestu ku nej...lebo pritlacny tanier nemusi ist tak daleko...cize spojka zabera HORE..ked je lamela zodrata, vzdaluje sa od loziska, cize to musi zakonite urobit DLHSIU cestu, a teda aj pedal spojky ide hlbsie, cize zabera nizsie..

Škoda Octavia Scout 2,0tdi 110kw CRMB manuál 

Ahoj taky bych chtěl poprosit o radu mám passata 85kw rok 2000 je to 5q spojka je už k.o. a chtěl bych dávat jednohmotu mám připravený setrvák z Alhambry 1Z bude pasovat? lamelu a přítlačák se šroubama koupím nový a ještě jak s ložiskem koupit na 1Z nebo je stejný s tím co tam je teď? moc díky za rady
Koukni do VAGu, co v tu chvíli dělaj vstřiky. Abys je teda moch definitivně vyloučit, nebo ne.koubas píše:Tak už je to pase spojka bude nejspíš ještě dobrá napružily se kontakty ke vstřikům a zlepšení o 100% ale pořát to od 1900-2100ot škube vynechává nenapadá někoho co by to mohlo být?
Oct asv 2000, DieselPower