Ahoj, poradte. Uz jsem se ptal na nekolika mistech a stale nevim!
Mam problem s haldexem. Na aute mam Siemens, cislo ridici jednotky (1k0907554c), hlasi chyby, nevim, zda se podari spravit.
Problem je nasledujici: na vrakovisti jsem sehnal Haldex (bez dalsich info, jde o cely difrerak s ridici jednotkou a motorkem). Resim, zda to pujde na me auto, kdyz se nepodari oprava toho, co tam je. Jde asi predevsim o kompatibilitu elektroniky. Nikdo mi to zatim nebyl schopny rict.
Opsal jsem z toho tyto udaje:
- na tele diferaku je cislo: SDP HAA350 0BR525010B-0469555GB-
- na ridici jednotce (asi) 0BR907554B SW3017 HW:H43
- motorek 113431 1.13.048.402.01.
DIKY!! Ondra
Haldex, kompatibilita(??) Octavia 4x4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
co vím od sixty tak obr jen za obr (0BR907554B)
1KO za 1KO
mezi sebou nekompatibilní
1KO za 1KO
mezi sebou nekompatibilní
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
[quote] . Mechanický převodovky možná opravit umí,[/quotea
a to taky ne vždy
o rozvodovce ani nemluvím 
a to taky ne vždy

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
mne p sixta vždy dobře poradil a ušetřil mnoho času a tím i peněz,někdy i vydělal.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Mě taky jako vždy pomohl ale převodovku po dvou letech zase ložisko což se už nikdy stát nemělo! Dohoda byla že mi za to teda nanda FMH vnitřek a nakonec za to chtěl 6,- haldex s rozvodovkou dal o 180! V rozvodovce přesekl kroužek! Beru to tak že jsem měl vždy prostě smůlu! 

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
Me take neporadil. Rekl, ze jde o elektriku a on je mechanik. Tim to v podstate skoncilo. Ani mi nedoporucil nikoho, kdo se tim zabyva... Btw. v au.servisu mi rekli, ze haldex 4.generace nejde dohromady s 3.generaci. Pry by to nemuselo jit ani z hlediska prevodovych pomeru... Musim teda rict, ze na to kolik skodovka aut, tak by mohli mit kusejsi informace, nez jenom, ze kupte si presne ten samy dil, vysolte desetitisice a budete to mit opraveny 
Tak diky, ahoj.

Tak diky, ahoj.