O víkendu se mi z motoru začalo ozývat strašné skřípání, které se s otáčkama zvyšuje. Všiml jsem si toho už v sobotu, to se to ozývalo jen krátce po nastartování a krátce po chcípnutí. Ale včera večer se mi to stalo při sjíždění z hlavní a trvalo to celé 2km než jsem dojel domů. Když jsem pak otevřel kapotu a pokoušel se přijít na to odkud to jde, hned to přestalo. A dnes to udělalo zase jen krátce při chcípání. Co by to mohlo být? Napadlo mě třeba ložisko ve vodní pumpě?
Jinak auto je Octavia TDI 81kW z roku 2001 a o víkendu jsem absolvoval 2x 355km s vlekem 1200kg, ale to snad na to nemá vliv.
Tak to byla jen víkendová záležitost, od té doby je klid, ale stejně se děsím kdy se to zase objeví. A překvapuje mě že se to tu ještě nikomu nepřihodilo.
tak mi to dělá dál a to zcela nepravidelně a nahodile, buď je to jen takové lehké skřípání slyšitelné na volnoběh a nebo hrozný kovový šramot jak kdyby byl vylágrovaný motor, nemohl by to dělat vstřik?
No to nevim,já jsem taky lokalizoval a ani ne nějak dlouho a hle,rafla se vodní pumpa a mr. potkanej,takže já jsem poučenej.ted už bych nebyl línej ty rozvody rozdělat a zkouknout to dřív než bude pozdě(i když tam byl štítek),asi tak.Ciao
hm nejlepsi je stetak,ale musi bejt fakt dobrej jinak je jasny,ze nejdriv juknes na remeny je to podstatne jednoduzsi nez delat spojku prace to fakt zas takova neni